دانلود پاورپوینت كفیر یك نوشیدنی تخمیری

پاورپوینت كفیر یك نوشیدنی تخمیری

پاورپوینت كفیر یك نوشیدنی تخمیری در 17اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx


مشخصات فایل
تعداد صفحات17
حجم1 کیلوبایت
فرمت فایل اصلیpptx
دسته بندیمهندسی کشاورزی

توضیحات کامل

پاورپوینت  كفیر یك نوشیدنی تخمیری در 17اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx


كفیر چیست ؟

كفیر معروفترین شیر تخمیری اسیدی الكلی است كه منشاء آن به كوههای قفقاز بر می گردد اما از دهد 1980 به بعد اهمیت این فراورده لبنی شناخته شده و تحقیقات وسیعی درمورد بهینه سازی و تولید صنعتی و افزایش دامنه تنوع پذیری این محصول انجام گرفته است .

در واقع تاریخچه كفیر به قرن ها پیش به چوپانان قفقاز برمی گردد . آنها كشف كرده اند كه شیر تازه ای كه در كیسه های چرمی حمل می شوند به صورت یك نوشیدنی لذت بخش گازدار در می آیند .نام كفیر از زبان تركی گرفته شده است . قسمت اول این كلمه یعنی « كف » در زبان تركی به معنی لذت بخش می باشد كه احتمالا طرز بیان چوپانهایی بوده است كه از این محصول استفاده می كردند .

این فراورده بطور طبیعی گازدار بوده است .


کوههای قفقاز


ارزش غذایی و درمانی كفیر :

كفیر دارای ارزش بالای تغذیه ای و بیولوژیكی بوده و در سطح وسیع سنی جهت تضمین سلامت مردم توصیه و تجویز می گردد . بخصوص برای بیماران گاسترو آنتریت و متابولیك ، فشار خون ، ایكسمی قلب و انرژی توصیه شده است . مزه ملایم كفیر و خصوصیات فلورمیكروبی آن سبب تسهیل ترشح بزاق و ترشح آنزیم درمعده وپانكراس و نیز بهبود حركات پریستاتیك روده ها می گردد .
كفیر در افزایش حركات غذا در روده مساعدت نموده از طرفی حضور اسیدلاكتیك و اسید استیك و آنتی بیوتیك موجود در كفیر موجب مهار كردن فرآیند فساد در روده كوچك می گردد.
اسید لاكتیك تولید شده بوسیله باكتری های موثر در كفیر موجب عمل انعقاد كازئین شده معمولا هنگامی كه ph  به 5/2 تا 5/3 برسد این عمل آغاز و در ph 4/6 تا 4/4 كه كازئین از زنجیره املاح آزاد می گردد خاتمه می پذیرد و كلسیم جدا شده با اسید لاكتیك بصورت لاكتات كلسیم وارد تركیب می شود .
كفیر منبع خوب ویتامین d ، پروتئین – بعضی آمینواسیدها و rna و dna و atp  و دیگر تركیبات آلی پیچیده می باشد .


تهیه و تولید كفیر

دانه های كفیر (KEFIR GRAINS )

دانه های كفیر شبیه به گل كلم بوده و هر دانه 3 تا 20 میلی متر قطر دارند . دانه های كفیر خوشه هایی از میكرو ارگانیسم ها هستند كه به وسیله یك شبكه پلی ساكاریدی كنار هم قرار می گیرند . شبكه دانه های كفیر از یك كمپلكس 13 درصد پروتیین ، 24 درصد پلی ساكارید بعلاوه سلول های متفرقه تشكیل شده است . عمده پلی ساكارید آن محلول در آب است كه به آن كفیران می گویند .


توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود
[ چهارشنبه 23 اسفند 1396 ] [ 12:31 ] [ مارال ]
[ ]

دانلود پاورپوینت روش های استخراج آنزیمی و شیمیایی فروکتوز

پاورپوینت روش های استخراج آنزیمی و شیمیایی فروکتوز

پاورپوینت روش های استخراج آنزیمی و شیمیایی فروکتوز در 23 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx


مشخصات فایل
تعداد صفحات23
حجم0 کیلوبایت
فرمت فایل اصلیpptx
دسته بندیمهندسی کشاورزی

توضیحات کامل

پاورپوینت روش های استخراج آنزیمی و شیمیایی فروکتوز در 23 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx


 


مقدمه :


فروکتوز یک مونو ساکارید می باشد که به دو شکل کریستالی و شربت در محصولات غذایی کاربرد دارد ،
این قند بصورت طبیعی و به وفور در میوه ها یافت می شود و به مقدار کمتری در سبزیجات غده ای مانند پیاز و سیب زمینی وجود دارد ،
میوه ها سرشار از منابع مونو و دی ساکارید می باشند به طور  مثال :
انجیر : بیش از 48.5% ساکارز و انجیر خشک :30.9% فروکتوز و 42% گلوکز دارد ،


 فروکتوز

 

فروکتوز بر خلاف گلوکز و قندهای مشابه مانند مانوز و گالاکتوز یک ترکیب کتونی است ،

نام قدمی آن لوولوز است که متناظر با استفاده از دکستروز برای گلوکز بوده است،

فروکتوز یک ماده هیکروسکوپ ( آب دوست ) است که به راحتی به حالت کریستالی در نمی آید ،


در دمای 20 درجه 78 گرم از فروکتوز در 100 میلی لیتر آب در مقایسه با 65 گرم ساکارز و 20 گرم لاکتوز حل می شود ،

شکل هیدرات کریستالی نسبت به شکل انیدرید کریستالی قابلیت انحلال کمتری دارد ،

همچنین این قند به عنوان یک قند کاهنده در واکنش میلارد نقش عمده ای دارد ،



  خصوصیات حسی

 

فروکتوز شیرین تر از ساکارز می باشد ،

این تفاوت در شیرینی مربوط به پیوندهای هیدروژنی بین مولکولی است که در فروکتوز به علت مساعد بودن شرایط برای تشکیل این پیوند شیرینی افزایش می یابد ،


توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود
[ چهارشنبه 23 اسفند 1396 ] [ 12:31 ] [ مارال ]
[ ]

دانلود پاورپوینت طرح توجیهی کارگاه صنایع چوبی کاج

پاورپوینت طرح توجیهی کارگاه صنایع چوبی کاج

پاورپوینت کارگاه صنایع چوبی کاج در 22اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx


مشخصات فایل
تعداد صفحات22
حجم0 کیلوبایت
فرمت فایل اصلیpptx
دسته بندیمهندسی صنایع

توضیحات کامل

پاورپوینت کارگاه صنایع چوبی کاج در 22 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx

 

 


کارگاه صنایع چوبی کاج




 

تاریخچه:


صنایع چوبی کاج که نمایشگاه ان واقع دراستان اردبیل میدان قیام بطرف دروازه مشکین

وکارگاه ان درشام اسبی می باشد یک کارگاه نوپا می باشد وقدمت ان به پنج سال می رسد

که با اندیشه دوجوان فارغ التحصیل یکی درمدیریت ودیگری درعمران شروع به کار

کرده است.


اهداف ومشکلات:


هدف کاج تولیدات صنایع چوبی باکیفیت عالی وبا نازلترین قیمت وکمترین سود ممکن اما باتولیدات

انبوه می باشد وبادایرکردن یک نمایشگاه دراستان اردبیل باحذف دلالی وبه صورت عرضه مستقیم

محصولات اماده ارائه خدمت به همشهریان عزیزمی باشد وازاین لحاظ حائزاهمیت میباشدومشکلات

عدیده ای که وجودداردمشکلات بازار-مشکلات مواداولیه که ازقیمت ثابت برخوردار نمی باشد و

مشکلات بازارشامل نحوه تجارت که مربوط به چک می باشد.


مجوزها :


مجوزها مربوط به مهارتهای فنی و حرفه ای می باشد که شامل مهارت فنی

حرفه ای نجاری-نقاشی و پروانه کسب مغازه وغیره می باشد.



توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود
[ چهارشنبه 23 اسفند 1396 ] [ 12:31 ] [ مارال ]
[ ]

دانلود پاورپوینت بررسی میکرو کنترلر پیک

پاورپوینت بررسی میکرو کنترلر پیک

پاورپوینت بررسی میکرو کنترلر پیک در 97 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx


مشخصات فایل
تعداد صفحات97
حجم3 کیلوبایت
فرمت فایل اصلیpptx
دسته بندیمهندسی کامپبوتر و فناوری اطلاعات

توضیحات کامل

پاورپوینت بررسی میکرو کنترلر پیک در 97 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx




انواع حافظه در پیك

1-برنامه ( ذخیره دستورات )

2-داده ها ( ذخیره موقت داده ها )


حافظه های برنامه

1- حافظه ROM : در كارخانه سازنده پر می شود و با قطع منبع تغذیه پاك نمی شود .برای نشان دادن از علامت اختصاری CR استفاده می كنند .

2-حافظه PROM : یك بار توسط ما پر میشود و بارها خوانده می شود . برای نشان دادن از علامت اختصاری C یا CE استفاده می كنند .

 این حافظه را OTP  نیز گویند       One Time Programming

3-حافظه EPROM : در صورت نیاز با نور ماورالبنفش پاك می شود . برای نشان دادن از علامت اختصاری JW استفاده می كنند .

4-حافظه FLASH : در صورت نیاز با  ولتاژ پاك می شود و پر می شود .  برای نشان دادن از علامت اختصاری F استفاده می كنند .

هر چهار حافظه برنامه با قطع منبع تغذیه از آنها پاك نمی شوند .



حافظه های داده

1-حافظه RAM :بیشترین ظرفیت حافظه برای  FLASH و كمترین آن برای RAM می باشد .

2-حافظه EEPROM :همان حافظه FLASH با كمی تفاوت . برای تغییر برنامه FLASH باید آنرا  پاك و دوباره

برنامه نویسی كرد ولی EEPROM را می توان پشت سرهم برنامه نویسی كرد (بایت به بایت)


توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود
[ چهارشنبه 23 اسفند 1396 ] [ 12:31 ] [ مارال ]
[ ]

دانلود پاورپوینت مباحثی پیرامون هک شبکه های بی سیم

پاورپوینت مباحثی پیرامون هک شبکه های بی سیم

پاورپوینت مباحثی پیرامون هک شبکه های بی سیم در 34 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx


مشخصات فایل
تعداد صفحات34
حجم0 کیلوبایت
فرمت فایل اصلیpptx
دسته بندیمهندسی کامپبوتر و فناوری اطلاعات

توضیحات کامل

پاورپوینت مباحثی پیرامون هک شبکه های بی سیم در 34 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx

 

 


فهرست


    قسمت اول : آشنایی با هک و ابزارهای آن

    مبانی شبکه های  wireless

    ابزارهای هک

    قسمت دوم : هکینگ

    نحوه برپایی یک شبکه بی سیم خانگی

    هک

    نرم افزار Netstumbler Utility

    4پروسه برای تولید یک محصول

 


توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود
[ چهارشنبه 23 اسفند 1396 ] [ 12:31 ] [ مارال ]
[ ]

دانلود پاورپوینت بررسی باغ شازده ماهان کرمان

پاورپوینت بررسی باغ شازده ماهان کرمان

پاورپوینت بررسی باغ شازده ماهان کرمان در 19اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx


مشخصات فایل
تعداد صفحات19
حجم5 کیلوبایت
فرمت فایل اصلیpptx
دسته بندیمعماری و شهرسازی

توضیحات کامل

پاورپوینت بررسی باغ شازده ماهان کرمان در 19اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx




مقدمه :
هنر باغ سازی یکی از کهن ترین هنر های ایرانیان است که دارای سنت های ارزشمند و قدرتی معنوی است.



هندسه حاکم بر باغ :

- کشیدگی محور اصلی در امتداد طول باغ
- قرار گیری عناصر مهم کارکردی در محور اصلی
- ایجاد پرسپکتیو در امتداد محور اصلی و ایجاد عمق در فضا
- استفاده از شیب طبیعی زمین و قرار گیری کوشک در
  مرتفع ترین نقطه


محور های اب :

-اب نماد قدسی در طراحی باغ های ایراتی
- طراحی باغ بر اساس گذر اب و تقسیم بندی باغچه ها
- به وجود اوردن محور اصلی و فرعی در باغ


هندسه مستطیلی :
- ایجاد اشکال مربع برای ساده نشان دادن اجزا باغ
- کاشت دقیق درختان و ردیف بودن درختان از هر طرف
-مستطیل بودن پلان باغ در اکثر مناطق


توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود
[ چهارشنبه 23 اسفند 1396 ] [ 12:30 ] [ مارال ]
[ ]

دانلود پاورپوینت بررسی باغ فتح آباد تبریز

پاورپوینت بررسی باغ فتح آباد تبریز

پاورپوینت بررسی باغ فتح آباد تبریز در 11اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx


مشخصات فایل
تعداد صفحات11
حجم0 کیلوبایت
فرمت فایل اصلیpptx
دسته بندیمعماری و شهرسازی

توضیحات کامل

پاورپوینت بررسی باغ فتح آباد تبریز در 11اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx

 

 

 

باغ فتح آباد تبریز

باغ فتح آباد در نزدیکی روستایی به همین نام در حدود 5 کیلومتری شهر تبریز در مسیر
جاده باسمنج واقع است. عرصه باغ به وسعت 30 هکتار بوده و ساختمان دو طبقه برونگرا
به وسعت 200 متر مربع در امتداد مسیر اصلی باغ قرار گرفته است. اطلاعات کمی در مورد
چگونگی ساخت و بانیان باغ فتح آباد موجود است تنها سند مدون، کتاب باغ های ایران و
کوشک های آن، تألیف دونالد ویلبر است.ویلبر در کتاب مذکور در توصیف باغ چنین نوشته
است: «در نزدیکی شاه گل باغی به نام باغ فتح آباد واقع شده است. مرکز باغ از درختان
میوه پوشیده شده است.

 


توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود
[ چهارشنبه 23 اسفند 1396 ] [ 12:30 ] [ مارال ]
[ ]

دانلود پاورپوینت بررسی تثبیت و تورم خاك رس گرگان توسط گیاه بامبو

پاورپوینت بررسی تثبیت و تورم خاك رس گرگان توسط گیاه بامبو

پاورپوینت بررسی تثبیت و تورم خاك رس گرگان توسط گیاه بامبو در 30 اسلاید قابل ویرایش با فرمت pptx


مشخصات فایل
تعداد صفحات30
حجم0 کیلوبایت
فرمت فایل اصلیpptx
دسته بندیمهندسی کشاورزی

توضیحات کامل

پاورپوینت بررسی تثبیت و تورم خاك رس گرگان توسط گیاه بامبو در 30 اسلاید قابل ویرایش با فرمت pptx


 


چكیده

برای احداث هر سازه باید اعضا‍ء به گونه ای طراحی شوند كه تحمل بارهای وارده را داشته باشند. بار وارده از طریق سازه به زمین (خاك) وارد می‌شود. بنابراین لازم است خاك نیز تحمل بارهای وارده از طرف سازه را داشته باشد. همه خاك‌ها این توان را ندارند. بنابراین باید روشی اتخاذ نمود كه وضعیت خاك از دیدگاه ظرفیت باربری، مقاومت برشی و نشست بهبود یابد. به این منظور، روش‌های زیادی در رابطه با تثبیت خاك مورد بررسی قرار گرفته است. در این تحقیق هم با اضافه كردن درصدهای مختلف بامبو به خاك و آزمایش‌های مكفی و بررسی موارد فوق الذكر این نتیجه حاصل می‌شود كه با افزودن درصدهای مختلف بامبو به خاك مقدار بامبو بهینه حدود 4% وزنی می‌باشد كه با افزایش آن ظرفیت باربری، مقاومت برسی و نشست بهبود می‌یابد.

 


توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود
[ چهارشنبه 23 اسفند 1396 ] [ 12:30 ] [ مارال ]
[ ]

دانلود پاورپوینت بررسی مزیت نسبی صادراتی صنایع غذایی

پاورپوینت بررسی مزیت نسبی صادراتی صنایع غذایی

پاورپوینت بررسی مزیت نسبی صادراتی صنایع غذایی در 30 اسلاید قابل ویرایش با فرمت pptx


مشخصات فایل
تعداد صفحات30
حجم1 کیلوبایت
فرمت فایل اصلیpptx
دسته بندیمهندسی کشاورزی

توضیحات کامل

پاورپوینت بررسی مزیت نسبی صادراتی صنایع غذایی در 30 اسلاید قابل ویرایش با فرمت pptx



فرض تحقیق:


 ایران در تولید و صادرات اقلام گروه صنایع غذایی دارای مزیت نسبی است.

 

هدف تحقیق:


 شناسایی و تعیین مزیت نسبی در گروه صنایع غذایی (کالاهای منتخب) و بررسی عملکرد صادراتی آن طی چند سال اخیر

 

روش تحقیق:


 در این تحقیق از روش کاربردی مزیت نسبی آشکار شده که اولین بار توسط بالاسا ارائه شده استفاده شده است


نظریات مزیت نسبی در زمینه تجارت بین الملل


آدام اسمیت: توجیه اقتصادی تجارت را بر مبنای اصل تقسیم کار و تخصص بنیان نهاد.

دیوید ریکاردو:  مزیت نسبی را در چهار چوب نظریه ارزش- کار ارائه  کرد.

هابرلر: مزیت نسبی را بر اساس نظریه هزینه فرصت تشریح کرد.

هکشر اهلین: این نظریه بر اختلاف میان موجودی عوامل و شدت کاربرد عوامل استوار است.

لیندر: این نظریه درباره تجارت کالا در دو کشور بدون در نظر گرفتن مسیر تجارت بحث می کند.


 

تمایز میان مزیت نسبی از لحاظ نظری و کاربردی و عوامل موثر بر آن


مفهوم نظریه مزیت نسبی از لحاظ نظری

مفهوم نظریه مزیت نسبی از لحاظ کاربردی

عوامل تعیین کننده مزیت نسبی


معیار مزیت نسبی آشکار شده

شاخص لیزنر

شاخص بالاسا

شاخص تکامل یافته بالاسا

شاخص مدرن ( RCA)


توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود
[ چهارشنبه 23 اسفند 1396 ] [ 12:30 ] [ مارال ]
[ ]

دانلود پاورپوینت بسته بندی شیر و فرآورده های لبنی

پاورپوینت بسته بندی شیر و فرآورده های لبنی

پاورپوینت بسته بندی شیر و فرآورده های لبنی در 40 اسلاید قابل ویرایش با فرمت pptx


مشخصات فایل
تعداد صفحات40
حجم0 کیلوبایت
فرمت فایل اصلیpptx
دسته بندیمهندسی کشاورزی

توضیحات کامل

پاورپوینت بسته بندی شیر و فرآورده های لبنی در 40 اسلاید قابل ویرایش با فرمت pptx


 


مقدمه و تاریخچه


امروزه بسته بندی به عنوان جزئی ضروری در فرآیند مواد غذایی محسوب  می شود و برای نگهداری، محافظت،  اطلاع رسانی ،  بازاریابی و.. از آن استفاده میشود . در حال حاضر بسته بندی آن چنان اهمیت دارد که زندگی بدون آن قابل تصور نیست و در حقیقت بسته بندی ضرورت زندگی مدرن است .

انسان رقبای بسیار ی در مصرف مواد غذایی موجود در جهان دارد . حیوانات - عمدتا جوندگان و حشرات – میکروارگانیسم ها (کپکها ، مخمر ها ، باکتریها ) در طول مراحل داشت  برداشت ، فرآیند ذخیره سازی، حمل و نقل و فروش باعث ایجاد ضایعات قابل توجهی در مواد غذایی می شوند . بنابراین تهیه و تدارک یک ماده غذایی خوب و سالم و جلوگیری از ضایعات  آن برای صنایع و اقتصاد ملی بسیار ضروری است و بسته بندی نقش موثری در کاهش ضایعات و حفظ سلامت مصرف کنندگان  دارد . ضرورت تهیه و ذخیره سازی مواد غذایی مورد نیاز ارتش در جنگهای مختلف نیز یکی از دلایل توسعه صنعت بسته بندی است .


تعاریف و مفاهیم بسته بندی


بسته بندی علاوه بر نقش نگهداری نقش دیگری نیز برعهده دارند .

 تعاریف مختلفی از بسته بندی :

سیستم اختصاصی آماده سازی کالا جهت حمل و نقل ، توزیع ، ذخیره سازی ، فروش و مصرف نهایی

وسیله ای مطمئن جهت تحویل سالم محصول به مصرف کننده نهایی در شرایط مناسب و با حداقل هزینه

فعالیتی صنعتی – اقتصادی ( تکنو آکونومیک ) با هدف به حداقل رساندن هزینه های تحویل و افزایش فروش

 


توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود
[ چهارشنبه 23 اسفند 1396 ] [ 12:30 ] [ مارال ]
[ ]
صفحه قبل 1 ... 584 585 586 587 588 589 590 591 592 593 594 595 596 597 598 599 600 601 602 603 604 605 606 607 608 609 610 611 612 613 614 615 616 617 618 619 620 621 622 623 624 625 626 627 628 629 630 631 632 633 634 635 636 637 638 639 640 641 642 643 644 645 646 647 648 649 650 651 652 653 654 655 656 657 658 659 660 661 662 663 664 665 666 667 668 669 670 671 672 673 674 675 676 677 678 679 680 681 682 683 684 685 686 687 688 689 690 691 692 693 694 695 696 697 698 699 700 701 702 703 704 705 706 707 708 709 710 711 712 713 714 715 716 717 718 719 720 721 722 723 724 725 726 727 728 729 730 731 732 733 734 735 736 737 738 739 740 741 742 743 744 745 746 747 748 749 750 751 صفحه بعد