دانلود پاورپوینت بررسی عوامل موثر بر نوآوری تکنولوژیک در موسسات کوچک و متوسط

پاورپوینت بررسی عوامل موثر بر نوآوری تکنولوژیک در موسسات کوچک و متوسط

پاورپوینت بررسی عوامل موثر بر نوآوری تکنولوژیک در موسسات کوچک و متوسط در 99 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx


مشخصات فایل
تعداد صفحات99
حجم0 کیلوبایت
فرمت فایل اصلیpptx
دسته بندیمدیریت

توضیحات کامل

پاورپوینت بررسی عوامل موثر بر نوآوری تکنولوژیک در موسسات کوچک و متوسط در 99 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx



 كلیات تحقیق

مساله اصلی تحقیق

تشریح وبیان موضوع

ضرورت و اهمیت موضوع

اهداف تحقیق

فرضیه‌های  تحقیق

چارچوب نظری و مدل تحلیلی تحقیق

نوع و روش تحقیق

قلمرو مكانی تحقیق

محدودیتهای تحقیق


بنگاهای کوچک و متوسط قلب اقتصاد جهان امروز هستند.

با آغاز موج صنعتی شدن و توسعه کشورها، رقابت برای ایجاد صنایع بزرگ و تولید انبوه و یکسان شکل گرفت و در سه ربع اول قرن بیستم به اوج خود رسید. اما ربع آخر قرن، مفهوم جدیدی معادلات توسعه و پیشرفت را دگرگون ساخت. ”کوچک زیباست“.

امروزه تردیدی در نقش و اهمیت صنایع کوچک و متوسط برای رشد و توسعه اقتصادی کشورها وجود ندارد و هر دو گروه، کشورهای صنعتی و در حال توسعه با سیاستگذاری و برنامه ریزی لازم در صدد ساماندهی، رفع موانع و مشکلات و بهبود فضای کسب و کار و فراهم ساختن زمینه لازم به منظور بهره‌گیری هر چه بیشتر از این صنایع در راستای توسعه کارآفرینی، حل معضل بیکاری، افزایش ارزش افزوده و صادرات صنعتی، توسعه منطقه ای و کمک و بهبود و توزیع درآمد در جامعه و مواردی از این قبیل می‌باشند.

از طرف دیگر اقدام به نوآوری یا تن دادن به نابودی به موضوعی مهم و بحرانی در صنایع گوناگون مبدل شده است. و اثربخشی سازمانی کاملاً با نوآوری عجین شده است اغلب شرکتهای دارای عملکرد برتر در عرصه رقابت با سایر شرکتها، بخش عمده موفقیت خود را مدیون فعالیتهای نوآورانه هستند که در بسیاری از موارد مبتنی بر تکنولوژی است. امروزه خلق محصولات، فرآیندها و خدمات جدید منبع اصلی ایجاد مزیت رقابتی شناخته می‌شود و می‌دانیم که تکنولوژی عامل اصلی ظهور چنین نوآوریهایی است


تشریح مساله وبیان موضوع

Úبنگاههای كوچك و متوسط به عنوان بستر خلق و بكارگیری نوآوری‌ها و عامل محرك نظام‌های اقتصادی در حركت به سوی نظام اقتصادی دانش مدار شناخته شده‌اند این بنگاهها به كمك كارآفرینان، ایده‌های جدید تلاشها را با توجه به نیازهای روز بازار به محصول و یاخدمات تبدیل كرده و بخاطر انعطاف پذیری بالایشان نسبت به صنایع  بزرگ می توانند سهم بالایی در بر طرف سازی نیازهای مشتریان داشته باشند.

Úبرخی از زمینه‌هایی كه منجر به ایجاد قابلیت‌های نوآوری در بنگاه‌های كوچك و متوسط می‌شود به شرح زیر است: Úبنگاه‌های كوچك و متوسط به دلیل تخصصی شدن كارهایشان، (بنیاد توسعه فردا، 1382) بیشترین خلاقیت، نوآوری و تحقیقات كاربردی را در جهت تنوع بخشیدن به تولیدات و كسب بازارهای جدید از خود نشان می‌دهند. Ú بسیاری از پیشرفت­ها، ناشی از اختراعات كوچك و در عین حال دقیق است و چون بكارگیری و فروش اینگونه پیشرفت‌های كوچك و دقیق برای صنایع بزرگ قابل توجیه نیست، چنین فرصت‌هایی در خلق نوآوری‌های جدید، مورد بی توجهی صنایع بزرگ قرار می­گیرد Úفعالیت­های سازمانی را كه ممکن است منجر به خلق نوآوری ‌گردد، می‌توان به شكل بهتری در بنگاه‌های كوچك و متوسط كنترل و هدایت كرد.


Ú  با توجه به اهمیت نوآوری تكنولوژیك در توسعه وعملكردكسب و كارهای كوچك و متوسط، شناسایی عوامل موثر بر نوآوری تكنولوژیك مهمترین پیش نیاز حركت به سوی استقرار سیستمهای نوآورانه در كسب و كارهای كوچك و متوسط خواهد بود. بنابراین محرك اصلی انجام تحقیق حاضر پاسخگویی به سوال اصلی زیر است: Úمهمترین عوامل موثر بر نوآوری تكنولوژیك در كسب و كارهای كوچك ومتوسط در ایران كدامند؟


ضرورت و اهمیت موضوع

4/98 درصد از کسب و کارها در ایران از نوع بنگاه‌های خرد (با نیروی کار 1 تا 9 نفر) هستند، در حالی که نسبت کل بنگاههای کوچک (از 10 تا 49 نفر) تنها 4/1 درصد است. این اطلاعات عدم تجانس آشکاری را در بین تعداد بیشمار بنگاه‌های خرد و تعداد بنگاه‌های اقتصادی کوچک و متوسط نشان می‌دهد. باید توجه داشت که عدم وجود تعداد مناسبی از صنایع متوسط (که با صنایع بزرگ در حدود 2/0 درصد از کل کسب و کارها را تشکیل می‌دهند) می‌تواند بر توانایی صادرات ایران اثر منفی گذارد.

Úبا توجه به توزیع ارزش افزوده براساس اندازه‌های مختلف بنگاه‌های صنعتی طی سال‌های گذشته، مشاهده می‌شود که عمده ارزش افزوده بخش صنعت، دربنگاه‌های بزرگ (بنگاه‌های بالای 200 نفر) ایجاد شده است. درحقیقت، به دلیل موانع موجود درراه رشد صنایع کوچک در ایران، این صنایع نمی‌توانند رشد کنند وبه بنگاه‌های متوسط تبدیل شوند. درنتیجه سیرطبیعی رشد سازمان‌ها درصنایع ایران مشاهده نمی‌شود وما درایران با دودسته بنگاه‌های کوچک که سهم کوچکتری درارزش افزوده دارند و بنگاههای بزرگ (که عمدتاً توسط بخش دولتی ایجاد شده‌اند) روبرو هستیم.

Úبررسی توزیع تعداد شاغلان بخش صنایع کشورهای تازه صنعتی شده و مقایسه آن با ایران نیز نشان می دهد که صنایع کوچک و متوسط سهمی بیش ازصنایع بزرگ دراشتغال دارند. به عنوان مثال همان طورکه درجدول (1) مشاهده می‌شود. سهم اشتغال در بخش صنایع کوچک و متوسط کشورتایوان 70% و درصنایع بزرگ این کشور 30% است وعموماً بیش از 50% نیروی شاغل صنایع کشورهای تازه صنعتی شده در بخش صنایع کوچک ومتوسط شاغل می­باشند واین درحالی است که درایران سهم صنایع کوچک ومتوسط ازاشتغال دربخش صنعت تنها 37% می باشد.


توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود
[ چهارشنبه 23 اسفند 1396 ] [ 12:34 ] [ مارال ]
[ ]

دانلود پاورپوینت تبدیل توصیف UML معماری نرم‌افزار به مدل كارایی شبكه‌های صف (QN) و تولید بازخورد از

پاورپوینت تبدیل توصیف UML معماری نرم‌افزار به مدل كارایی شبكه‌های صف (QN) و تولید بازخورد از نتایج ارزیابی كارایی

پاورپوینت تبدیل توصیف UML معماری نرم‌افزار به مدل كارایی شبكه‌های صف (QN) و تولید بازخورد از نتایج ارزیابی كارایی در 58 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx


مشخصات فایل
تعداد صفحات58
حجم0 کیلوبایت
فرمت فایل اصلیpptx
دسته بندیمدیریت

توضیحات کامل

پاورپوینت تبدیل توصیف UML معماری نرم‌افزار به مدل كارایی شبكه‌های صف (QN) و تولید بازخورد از نتایج ارزیابی كارایی در 58 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx


 

 


عناوین مورد بحث


•انگیزه‌ها و اصول عمومی

•پیش زمینه

•ضرورت و اهداف

•تشریح متدولوژی ارزیابی کارایی

•مثال كاربردی: سیستم خود پرداز بانكی(ATM)

•جمع بندی و نتیجه گیری


انگیزه‌های تحلیل كارایی نرم افزار


üهزینه های هنگفت مالی، انسانی و زمانی تولید و توسعه یك سیستم نرم افزاری بزرگ

 

üكیفیت  نرم‌افزار تا حدود زیادی توسط مشخصه‌های كارایی مثل زمان پاسخ، توان عملیاتی، و بهره‌وری منابع تعیین می‌شود üشناسایی زود هنگام مشكلات كارایی در سطح معماری نرم‌افزار ×افزایش هزینه تغییر طراحی با جلو رفتن در فرایند تولید × üتأیید اعتبار انتخابهای طراحی  یا  مقایسه طراحی های مختلف از دیدگاه كارایی ü

دو پرسش در اینجا مطرح است:

–چگونه كارایی را در فرایند تولید نرم‌افزار ارزیابی كنیم؟ –كی كارایی باید ارزیابی شود؟

 


توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود
[ چهارشنبه 23 اسفند 1396 ] [ 12:33 ] [ مارال ]
[ ]

دانلود پاورپوینت کارآفرینی بسته بندی حبوبات ، آجیل وادویه

پاورپوینت کارآفرینی بسته بندی حبوبات ، آجیل وادویه

پاورپوینت کارآفرینی بسته بندی حبوبات ، آجیل وادویه در 36 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx


مشخصات فایل
تعداد صفحات36
حجم0 کیلوبایت
فرمت فایل اصلیpptx
دسته بندیطرح توجیهی و کارآفرینی

توضیحات کامل

پاورپوینت کارآفرینی بسته بندی حبوبات ، آجیل وادویه در 36 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx

 



مقدمه:


 دروضعیت کنونی دنیا تولیدوتوزیع موادغذائی نه تنها ازجنبه اقتصادی بلکه ازجنبه سیاسی اهمیت فراوانی پیدا کرده است.همه ما درزندگی روزمره مان بابسته بندی سروکارداریم اما اگرازماخواسته شود که آنرا توضیح دهیم هرکدام تصویرمتفاوت ازدیگری درذهن داریم.بهترین واژه برای بسته بندی که امروزه نیزاین تعریف بعنوان کاملترین تعریف برای بسته بندی کاربردداردعبارتست از:

1-یک سیستم که زمان تهیه کالا راجهت انتقال - توزیع - ذخیره –خرده فروشی ومصرف کاهش میدهد.

2-یک مفهوم تضمین کننده برای تحویل مطمئن کالا به آخرین مصرف کننده درشرایط مطلوب وبا حداقل هزینه است.

3-یک عمل فنی اقتصادی است که هزینه تحویل کالارابه حداقل می رساند درحالیکه فروش ودرنتیجه سودحاصل ازآن رابه بالاترین حدافزایش می دهد.


اهداف:


n1-افزایش سطح تولیدات غذائی کشورازطریق برنامه ریزی مناطق باتوجه به محصولات موجودوامکانات بالقوه. n2-ارتقاء سطح تولیدات غذائی کشورازطریق بهینه ازمواد اولیه وجلوگیری ازهدررفتن غذا بابهره گیری ازفن آوریهای جدید وبکارگیری نیروی متخصص به نحوی که محصولات مزبور بتوانددرعرصه بین الملل ازهرنظرباکالای مشابه رقابت منطقی داشته باشد.

 


توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود
[ چهارشنبه 23 اسفند 1396 ] [ 12:33 ] [ مارال ]
[ ]

دانلود پاورپوینت سنسورمادون قرمز،صفحه کلید ماتریسی و سنسورLM35

پاورپوینت سنسورمادون قرمز،صفحه کلید ماتریسی و سنسورLM35

پاورپوینت سنسورمادون قرمزصفحه کلید ماتریسیسنسورLM35 در 18اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx


مشخصات فایل
تعداد صفحات18
حجم0 کیلوبایت
فرمت فایل اصلیpptx
دسته بندیمهندسی برق

توضیحات کامل

پاورپوینت  سنسورمادون قرمز.صفحه کلید ماتریسی.سنسورLM35 در 18 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx

 

 


►حسگرهای حرارتی با دقت سانتیگراد


شرح کلی:


   سری LM35 شامل حسگرهای حرارتی  آی سی مانندی هستند که ولتاژ خروجی آنها  با درجه حرارت سیلسیوس (سانتیگراد) نسبت خطی دارد. در نتیجه LM35 بر حسگر های حرارتی خطی که بر حسب درجه کلوین اندازه گیری می شوند، برتری دارد چرا که بدینگونه لازم نیست کاربر یک ولتاژ ثابت زیاد را از خروجی آن کم کند تا مقیاس سانتیگراد مناسب را بدست آورد. با استفاده از LM35 برای بدست آوردن یک مقدار دقیق شاخص در 1/4°C± در دمای اتاق و±3⁄4°C در درجه حرارت بین  −55 تا +150°C اضافه یا کم میکنیم و  به هیچ درجه بندی یا لوازم دیگری نیاز نیست. به منظور درجه بندی و اندازه گیری در سطح wafer ، هزینه کمی مورد استفاده قرار می گیرد.


    مقاومت ظاهری پایین خروجی LM35، خروجی خطی و اندازه گیری ذاتی دقیق، فصل مشترکی است جهت خواندن یا کنترل آسان شدت جریان برق که می توان با منبع تکی برق یا اضافه و کم کردن منابع از آن استفاده کرد. از آنجا که این پدیده تنها 60 میلی آمپر از منبع دریافت می کند، خودگرمایی بسیار پایینی دارد، کمتر از 0.1°C در هوای معمولی . LM35 جهت عملکرد در درجه حرارت −55° تا +150°C مجاز می باشد در حالیکه LM35C برای درجه حرارت −40° تا +110°C  (−10° با دقت اصلاح شده) مجاز می باشد. سری LM35  در بسته  های ترانزیستور TO-46 کیمیایی موجود میباشد در حالیکه LM35C، LM35CA و LM35D در بسته های ترانزیستور TO-92 موجود است. LM35D نیز در یک بسته کلی کوچک نصب شده بر روی یک سطح 8 گرافیتی و بسته TO-220 پلاستیکی موجود می باشد.


ویژگی ها :


    اندازه گیری دقیق به درجه سیلسیوس (سانتیگراد)
عامل مقیاس خطی + 10.0 mV/°C
دارای دقت تضمینی تا 0.5°C (در +25°C)
مجاز برای درجه حرارت −55° تا +150°C
مناسب برای کاربردهای متحرک
هزینه پایین به دلیل استفاده از لوازم wafer-level
عملکرد از 4 تا 30 ولت
فشار جریان برق کمتر از 60 میلی آمپر
خودگرمایی پایین، 0.08°C در هوای ساکن
غیر خطی تنها در شاخص ±1⁄4°C
خروجی مقاومت ظاهری پایین ، 0.1 W برای بار 1میلی آمپر


►کاربردها :


 LM35   را می توان همچون دیگر حسگرهای حرارتی آی سی به آسانی مورد استفاده قرار داد.  آن را می توان بر روی سطح چسباند یا پیوست کرد و درجه حرارت آن در حدود 0.01°C درجه حرارت سطح خواهد بود البته با این فرضیه که درجه حرارت محیط تقریبا با درجه حرارت سطح یکسان است. اگر درجه حرارت هوا بسیار پایین تر یا بالاتر از درجه حرارت سطح باشد، درجه حرارت واقعی LM35 به اندازه درجه حرارت متوسط بین درجه حرارت سطح و درجه حرارت هوا می باشد. چنین فرآیندی بخصوص برای بسته پلاستیکی TO-92 صحت دارد که در آنها گرافیت های مسی اصلی ترین مسیر گرمایی جهت انتقال گرما به داخل قطعه است، در نتیجه ممکن است درجه حرارت آن بیش از اینکه به درجه حرارت سطح نزدیک باشد به درجه حرارت محیط نزدیک باشد. به منظور کم کردن این اشکال،  اطمینان حاصل کنید که سیم پیچی LM35 در زمان باقی گذاشتن قطعات در همان درجه حرارت مورد نظر برای سطح است.


توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود
[ چهارشنبه 23 اسفند 1396 ] [ 12:33 ] [ مارال ]
[ ]

دانلود پاورپوینت كاربرد اصول مدیریت در سازمانهای ورزشی _ هدایت و انگیزش

پاورپوینت كاربرد اصول مدیریت در سازمانهای ورزشی _ هدایت و انگیزش

پاورپوینت كاربرد اصول مدیریت در سازمانهای ورزشی _ هدایت و انگیزش در 13 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx


مشخصات فایل
تعداد صفحات13
حجم0 کیلوبایت
فرمت فایل اصلیpptx
دسته بندیتربیت بدنی

توضیحات کامل

پاورپوینت كاربرد اصول مدیریت در سازمانهای ورزشی _ هدایت و انگیزش در 13 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx

 



فهرست مطالب


مقدمه

نظریه های هدایت و رهبری

نظریه های خصوصیات فردی رهبری

نظریه های رفت و رهبری

نظریه های موقعیتی و اقتضایی

نظریه های مسیر – هدف

نظریه ها انگیزش

نظریه های محتوایی

نظریه های فرآیندی

انگیزش در عمل


مقدمه


رهبری عبارتست از نفوذ در دیگران رهبری یعنی ایجاد انگیزه در یادگیری نفوذ و قدرت رهبری بر منابعی كه قدرت و نفوذ از آن سرچشمه می گیرد ارتباط دارد. قدرت عبارتست از توانایی نفوذ نفوذ یعنی اعمالی كه باعث تغییر در رفتار می شود.

 

منابع قدرت


منابع قدرت عبارتند از : قدرت مرجع قدرت قانونی قدرت تخصصی قدرت پاداش قدرت تنبیه

 


توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود
[ چهارشنبه 23 اسفند 1396 ] [ 12:33 ] [ مارال ]
[ ]

دانلود پاورپوینت سمینار کنترل ،دماسنج ها و ترموکوپل

پاورپوینت سمینار کنترل ،دماسنج ها و ترموکوپل

پاورپوینت سمینار کنترل (دماسنج ها) در 23 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx


مشخصات فایل
تعداد صفحات23
حجم0 کیلوبایت
فرمت فایل اصلیpptx
دسته بندیپاورپوینت

توضیحات کامل

پاورپوینت  سمینار کنترل (دماسنج ها) در 23 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx




سمینار کنترل

اندازه گیری و کنترل دما



1 )    حرارت، دما و مقیاس دما

2 )    تعریف دما سنج

3 )    انواع دماسنج ها



.1حرارت، دما و مقیاس دما


دما کمیتی است که بیانگر مقدار گرمای یک جسم است. یکای این کمیت کلوین، درجه سانتیگراد، درجه فارنهایت و درجه رانکین می باشد. حرارت انرژی گرمایی ناشی از حالت حرکت اتمها و مولکول های جسم است. با اندازه گیری دما می توان میزان حرارت محسوس یک جسم را از رابطه زیر بدست آورد:


Q: محتوای حرارتی

CP: حرارت ویژه یا ظرفیت حرارتی جسم

M: جرم جسم

T: دمای جسم

T0 : دمای مرجع

دما، حالت انرژی جنبشی مولکولی و اتمی را تعیین می کند هر چه دمای جسم بالاتر باشد انرژی جنبشی بالاتر بوده و ظرفیت جهت انتقاال انرژی نیز بالاتر خواهد بود. واحد دما درجه سانتیگراد در صورتی که واحد حرارت (انرژی) ژول می باشد.


2 ـ تعریف دما سنج

میزان حرارت که سرما و گرما را نشان میدهد، این لفظ فرانسوی است و در فارسی مستعمل است لیکن هنوز جزء زبان نشده است(فرهنگ نظام). ماخوذ از ترموس بمعنی گرما و مترون بمعنی اندازه یونانی و وسیله ای است که از روی آن میزان گرما اندازه گیری میشود و معمولا از یک لوله شیشه ای که دو طرف آن بسته و در قسمت پایین آن مخزنی پر از جیوه یا الکل تعبیه شده است تشکیل می گردد برای مدرج ساختن آن ، ترمومترهای جیوه ای را در ظرف بخار آبی که در حال جوش است (کنار دریا) قرار میدهند، جیوه بر اساس خاصیت انبساط اجسام در مقابل حرارت در لوله بالا میرود ودر نقطه ای که توقف می کند آن نقطه را با عدد 100 علامت می گذارند. سپس مخزن جیوه را در خرده یخ در حال گداز می گذارند. جیوه از لوله پائین می آید و در نقطه ای متوقف می شود که آن را، نقطه صفر میزان حرارت فرض می کنند و در حقیقت نقطه انجماد آب یا نقطه ذوب یخ است . آنگاه میان این دو رقم را با اعداد علامت گذاری نموده که هر قسمت را یک درجه نامند. و اینگونه ترمومترها که بصد درجه تقسیم شده اند ترمومتر سانتی گراد می نامند.




توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود
[ چهارشنبه 23 اسفند 1396 ] [ 12:33 ] [ مارال ]
[ ]

دانلود پاورپوینت كاربرد اصول مدیریت در سازمانهای ورزشی _ سازماندهی

پاورپوینت كاربرد اصول مدیریت در سازمانهای ورزشی _ سازماندهی

پاورپوینت كاربرد اصول مدیریت در سازمانهای ورزشی _ سازماندهی در 16 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx


مشخصات فایل
تعداد صفحات16
حجم0 کیلوبایت
فرمت فایل اصلیpptx
دسته بندیتربیت بدنی

توضیحات کامل

پاورپوینت كاربرد اصول مدیریت در سازمانهای ورزشی _ سازماندهی در 16 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx



فهرست مطالب

مقدمه

سازمان برمبنای وظیفه

مزایا و محدودیتهای سازمان برمبنای وظیفه

سازمان بر مبنای نوع تولید

مزایا و محدودیتهای سازمان بر مبنای نوع تولید

سازمان بر مبنای منطقه عملیات

سازمان بر مبنای مشتری

مزایا و محدودیتهای سازمان بر مبنای مشتری

محدودیتهای ساختارهای سنتی

الگو های جدید ساختار زمانی

عصرها ،‌عصر سازمانهای بزرگ است.

سازماندهی پس از برنامه ریزی می باشد.

در سازماندهی وظایف و اختیارات مشخص شود.

سازماندهی مجدد امری است دائمی

در موقعیت های مختلف ساختهای متفاوتی وجود دارد.



سازمان برمبنای وظیفه

واحد ها بر حسب وظیفه تقسیم می شود.

وظایف كلی به وظایف جزیی تقسیم می شود.

وظایف را تا كجا می توان به وظایف جزیی تر تقسیم نمود؟

وظایف نمی باید فقیر و بی معنی شوند.

تعداد پست ها و اطلاع از استاندارد انجام كار باید مشخص باشد.

برای ایجاد ارتباط و هماهنگی بین اجزا نیاز به سرپرستی می باشد.

واحد های صف و ستاد

به هر میزان وظایف پیچیده باشد بر تعداد واحد ها اضافه می گردد.

وظایف تخصصی را می توان با الگوی مشابه تقسیم بندی نمود .

تقسیم وظایف كار را با ارزیابی مشاغل و طبقه بندی آنها می توان تسهیل كرد.


مزایا و محدودیتهای سازمان بر مبنای وظیفه

ایجاد حوزه های قوی تخصصی ( مزایا)

ارتقاء تخصص از طریق كار های ثابت ( مزایا)

با تغییرات نمی تواند خود را تغییر دهد ( محدودیت )

همكاری بین واحد ها ضعیف است ( محدودیت )

دشواری ارزیابی و مسئولیت های بین واحد ها ( محدودیت )


سازمان بر مبنای نوع تولید

واحد ها بر اساس تولیدات تقسیم می شوند.

از مزایای آن اینكه مسئولیتها روشن و مشخص است.

از دیگر مزایا سهولت در ارزیابی عملكردی می باشد.

همكاری بین واحد ها بیشتر است.

از محدودیت آن پراكندگی درتخصص می باشد.


سازمان بر مبنای منطقه عملیاتی

اساس سازماندهی مناطق می باشد.

ازمزایای آن سرعت و سهولت شناخت نیازها و رفع آنها می باشد.

درمناطق مختلف این سازماندهی بسیارمفید است.

پراكندگی واحدهای منطقه ممكن است مشكل ساز باشد.

ممكن است ایجاد منطقه زدگی نماید.



توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود
[ چهارشنبه 23 اسفند 1396 ] [ 12:32 ] [ مارال ]
[ ]

دانلود پاورپوینت روش های تولید شیمیایی و آنزیمی گلوکز مایع

پاورپوینت روش های تولید شیمیایی و آنزیمی گلوکز مایع

پاورپوینت روش های تولید شیمیایی و آنزیمی گلوکز مایع در 28اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx


مشخصات فایل
تعداد صفحات28
حجم0 کیلوبایت
فرمت فایل اصلیpptx
دسته بندیمهندسی کشاورزی

توضیحات کامل

پاورپوینت  روش های تولید شیمیایی و آنزیمی گلوکز مایع در 28 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx





žویژگی های فرآیند و نکات فنی

تولید گلوکز :


.1روش شیمیایی      تکنولوژی ساده و ارزان .2روش آنزیمی      غیر قابل دسترس و گران §اساس فرایند تولید گلوکز از نشاسته به روش شیمیایی


تولید شیمیایی گلوکز مایع


فرآیند تولید


آماده سازی محلول نشاسته

اسید زنی

هیدرولیز

خنثی سازی

خنک کردن

رسوب گیری


فیلتر پرس اول

رنگبری

فیلتر پرس دوم

تغلیظ

سرد کردن

جمع آوری محصول


žآماده سازی محلول نشاسته

 
نشاسته در مخزن در آب کاملا حل شده بعد از آماده شدن توسط پمپ به تانک اسید زنی هدایت می شود غلظت این محلول توسط بومه سنج اندازه گیری می شود .

درجه بومه 20

هیدرولیز نشاسته در حضور اسید و درجه حرارت بالاو فشار بالا


žاسید زنی

 
§در تانک اسید زنی به محلول نشاسته ، اسید کلریدریک 2٪ نرمال اضافه می گردد و توسط همزن مخلوط می گردد و PH محلول به 2/2-1/5 می رسد .

PH 1/8-2/2


توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود
[ چهارشنبه 23 اسفند 1396 ] [ 12:32 ] [ مارال ]
[ ]

دانلود پاورپوینت روش های تولید آنزیمی و شیمیایی قند مایع گلوکزی

پاورپوینت روش های تولید آنزیمی و شیمیایی قند مایع گلوکزی

پاورپوینت روش های تولید آنزیمی و شیمیایی قند مایع گلوکزی در 10اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx


مشخصات فایل
تعداد صفحات10
حجم0 کیلوبایت
فرمت فایل اصلیpptx
دسته بندیپاورپوینت

توضیحات کامل

پاورپوینت  روش های تولید آنزیمی و شیمیایی قند مایع گلوکزی در 10اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx




فهرست مطالب

žهیدرولیز نشاسته بااسید žمعایب استفاده از روش اسیدی برای تولید شربت گلوکز žروش های تولید قند مایع گلوکزی :

1.هیدرولیز اسیدی به روش غیر مداوم

2.سیستم مداوم هیدرولیز

3.هیدرولیز اسید – آنزیم

4.هیدرولیز آنزیم _ آنزیم غیر مداوم

ž ž

žهیدرولیز نشاسته با اسید žنشاسته از 2 نوع پلیمر تشکیل یافته است :

 ترکیب خطی آمیلوز و ترکیب انشعابی آمیلوپکتین .

žهیدرولیز نشاسته با کاتالیست های اسیدی به طور کلی شامل شکست در هر دو انشعاب(1→4) α و  (1→6) α برای رسیدن به اجزائی با وزن ملکولی پائین تر است . ž:DE میزان قندهای احیا شده تولیدی در طی تبدیل نشاسته به شربت نشاسته را می گویند .



توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود
[ چهارشنبه 23 اسفند 1396 ] [ 12:32 ] [ مارال ]
[ ]

دانلود پاورپوینت روش نگارش و تدوین مقالات علمی

پاورپوینت روش نگارش و تدوین مقالات علمی

پاورپوینت روش نگارش و تدوین مقالات علمی در 22 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx


مشخصات فایل
تعداد صفحات22
حجم0 کیلوبایت
فرمت فایل اصلیpptx
دسته بندیزبان و ادبیات فارسی

توضیحات کامل

پاورپوینت روش نگارش و تدوین مقالات علمی در 22 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx

 


روش نگارش وتدوین مقالات علمی

 


تعریف پژوهش:پژوهش، فرایند پردازش اطلاعات است كه مهمترین ویژگی‌اش زایایی، باروری و تولید علم در تاریخ آن علم می‏باشد و دارای هویت جمعی است.آنچه در كتب و منابع یافت می‌شود داده‌هااست. پس از سنجش و گزینش، داده‌ها به اطلاعات تبدیل می‌شوند، با پردازش اطلاعات و تجزیه و تحلیل آنها در مقاله، تولید علم صورت می‌گیرد. پژوهش، فرایند تولید علم است برخلاف بسط اطلاعات دیگران كه توسعه است نه پژوهش. پژوهشگر مانند زنبور عسل است كه چیز جدید تولید می‌كند نه مثل مورچه كه فقط اطلاعات را جمع می‌كند.


lشأن مقاله این است كه در مقیاس تاریخ آن علم، تولید علم كند. مقاله علمی پژوهشی، باید نوآوری داشته باشد و پیدا كردن حرف جدید در تاریخ یك علم كه قبلاً نبوده، كار دشواری است. این نوآوری فقط در نظریه‌پردازی نیست بلكه می‌تواند زبان جدید، روش جدید، مسأله جدید، تعریف جدید و... در تاریخ علم باشد.


- معیارهای یک مقاله علمی


lالف- مرتبط بودن مطالب و کامل بودن lب

برخورداری از یک سازمان منسجم lپ

 برخورداری از یک محوریّت تحقیقی در کلّیت و ترکیب مقاله



توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود
[ چهارشنبه 23 اسفند 1396 ] [ 12:32 ] [ مارال ]
[ ]
صفحه قبل 1 ... 583 584 585 586 587 588 589 590 591 592 593 594 595 596 597 598 599 600 601 602 603 604 605 606 607 608 609 610 611 612 613 614 615 616 617 618 619 620 621 622 623 624 625 626 627 628 629 630 631 632 633 634 635 636 637 638 639 640 641 642 643 644 645 646 647 648 649 650 651 652 653 654 655 656 657 658 659 660 661 662 663 664 665 666 667 668 669 670 671 672 673 674 675 676 677 678 679 680 681 682 683 684 685 686 687 688 689 690 691 692 693 694 695 696 697 698 699 700 701 702 703 704 705 706 707 708 709 710 711 712 713 714 715 716 717 718 719 720 721 722 723 724 725 726 727 728 729 730 731 732 733 734 735 736 737 738 739 740 741 742 743 744 745 746 747 748 749 750 751 صفحه بعد