دانلود پاورپوینت بررسی تنش گرمایی در گاو شیری

پاورپوینت بررسی تنش گرمایی در گاو شیری

پاورپوینت بررسی تنش گرمایی در گاو شیری در 11اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx


مشخصات فایل
تعداد صفحات11
حجم0 کیلوبایت
فرمت فایل اصلیpptx
دسته بندیمهندسی کشاورزی

توضیحات کامل

پاورپوینت بررسی تنش گرمایی در گاو شیری در 11 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx

 

 

 

 

تنش گرمایی در گاو شیری

 

تنش گرمایی در گاو شیری یکی از مهمترین علت های کاهش تولید و باروری در ماه های گرم سال می باشد. این مشکل به صورت کاهش در مقدار تولید شیر و کاهش گوساله زایی به ازای هر باروری آشکار می شود.در برخی از موارد تنش گرمایی اجتناب ناپذیر است اما می توان با مدیریت صحیح اثرات آن را به حداقل رسانید.دامنه دمایی ایده آل برای گاوهای شیری بین 5/3 تا 5/18 درجه سانتیگراد می باشد. زمانی که دما به بالاتر از 21 درجه برسد کاهش مصرف خوراک اثری منفی بر تولید شیر دارد. زمانی که دما به بالای 32 درجه برسد کاهش قابل ملاحظه ای در تولید شیر اتفاق می افتد که از 3 تا 20 درصد را شامل می شود. •

 


توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود
[ چهارشنبه 23 اسفند 1396 ] [ 12:39 ] [ مارال ]
[ ]

دانلود پاورپوینت بررسی توربو ماشین ها

پاورپوینت بررسی توربو ماشین ها

پاورپوینت بررسی توربو ماشین ها در 36 اسلاید زیبا با فرمت pptx


مشخصات فایل
تعداد صفحات36
حجم0 کیلوبایت
فرمت فایل اصلیpptx
دسته بندیمهندسی مکانیک

توضیحات کامل

پاورپوینت بررسی توربو ماشین ها در 36 اسلاید زیبا با فرمت pptx


توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود
[ چهارشنبه 23 اسفند 1396 ] [ 12:39 ] [ مارال ]
[ ]

دانلود پاورپوینت تولید آنزیمی شربت گلوکز

پاورپوینت تولید آنزیمی شربت گلوکز

پاورپوینت تولید آنزیمی شربت گلوکز در 20اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx


مشخصات فایل
تعداد صفحات20
حجم0 کیلوبایت
فرمت فایل اصلیpptx
دسته بندیمهندسی کشاورزی

توضیحات کامل

پاورپوینت تولید آنزیمی شربت گلوکز در 20اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx

 

تولید آنزیمی شربت گلوکز

 

عنوان:

 

.1دلایل استفاده از روش های آنزیمی

.2آنزیم ها ومنابع آن

.3تولید اسیدی –آنزیمی شربت گلوکز

.4تولید آنزیمی –آنزیمی شربت گلوکز

.5خصوصیات رئولوژیکی

.6منابع نشاسته


توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود
[ چهارشنبه 23 اسفند 1396 ] [ 12:39 ] [ مارال ]
[ ]

دانلود پاورپوینت بررسی hfcs و کاربرد آن در صنایع غذایی

پاورپوینت بررسی hfcs و کاربرد آن در صنایع غذایی

پاورپوینت بررسی hfcs و کاربرد آن در صنایع غذایی در 55اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx


مشخصات فایل
تعداد صفحات55
حجم0 کیلوبایت
فرمت فایل اصلیpptx
دسته بندیمهندسی کشاورزی

توضیحات کامل

پاورپوینت بررسی hfcs و کاربرد آن در صنایع غذایی در 55 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx

 

 


مقدمه HFCS

 

HFCS مخفف High Fructose Corn Syrup به معنی شربت ذرت با فروکتوز بالاست.  افزایش روزافزون تقاضا برای قند و نیز افزایش قیمت آن، توجه دانشمندان را معطوف به تولید شیرین‌کننده‌های دیگر کرد. شربت‌های اینورت و یا شربت‌های دارای میزان‌ فروکتوز بالا به عنوان شیرین‌کننده‌هایی که می‌توانند جایگزین ساکاروز شوند؛ در نظر گرفته شدند. علت این امر وجود فروکتوز است که دارای اندیس شیرینی 173 در مقایسه با گلوکز با شیرینی 74 یا ساکاروز با شیرینی 100 بود.

HFCS شربتی پرکاربرد و در عین حال فروکتوز، منوساکاریدی است که تقریباً 75 درصد شیرین‌تر از ساکاروز است؛ به همین علت فروکتوز و فرآورده‌های آن، غالباً جانشین ساکاروز می‌شوند و می‌توان آن را از هیدرولیز ساکاروز به دست آورد.

در طبیعت، فروکتوز (لوولوز) قند اصلی بسیاری از میوه‌ها و سبزیجات است و به همین دلیل به آن قند میوه می‌گویند. عسل حاوی 55 درصد وزنی فروکتوز بر مبنای ماده ی خشک است. فروکتوز در شکل پلیمری، به عنوان اینولین در منابعی از قبیل کنگر اورشلیمی، کاسنی و گیاه مولد قاصدک وجود دارد و ضمن فرآیند با اسید یا آنزیم آزاد می‌شود.(7)

 


توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود
[ چهارشنبه 23 اسفند 1396 ] [ 12:39 ] [ مارال ]
[ ]

دانلود پاورپوینت طرح توجیهی تولیدی لباس فرم

پاورپوینت طرح توجیهی تولیدی لباس فرم

پاورپوینت طرح توجیهی تولیدی لباس فرم در 26اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx


مشخصات فایل
تعداد صفحات26
حجم0 کیلوبایت
فرمت فایل اصلیpptx
دسته بندیطرح توجیهی و کارآفرینی

توضیحات کامل

پاورپوینت طرح توجیهی تولیدی لباس فرم  در 26اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx

 

 


طرح توجیهی تولیدی لباس فرم

هدف از ایجاد این طرح:


با توجه به علاقه و تخصصی كه دراین رشته دارم و علاقه بسیار به ایجاد اشتغالزایی برای افراد جامعه دارم .

همچنین به علت كمبود كارگاه خیاطی در سطح شهرستان اقدام به راه اندازی این پروژه نموده ام.

همچنین بدلیل ازدیاد مدارس و ادارجات در سطح شهرستان و گرایش به استفاده از لباس فرم.

محل اجرای طرح :شهرستان شیروان


مقدمه


هنر رهگشای كار است كه هستی را جنبش درآورده و تازه تر از تازه می سازد و هنر ارزنده ای كه پوشش بیرونی هستی را جمال می بخشد.

در زمان گذشته پارچه را روی اندام افراد قرار داده و فرم دلخواه در می آوردند و با كوك و سنجاق زده و اقدام به دوخت می كردند، یا برخی بر حسب تجربه و بدون الگو لباس را برش زده كه نیاز به چندین پرو داشت رفته رفته با پیشرفت علم و تجربه متدهای تدوین و بصورت كلاسیك در كشورهای مختلف رایج گردید. متد گرلاوین، متد فرانسوی، متد ژاپن، متد متریك و متد مولر آلمانی دو استاد فن خیاطی به نامهای (ویونت Vionnet و شانل Shanel ) كه حساسیت و استعداد خاصی نسبت به زیبایی شناسی و مسایل اجتماعی داشتند. تغییرات خطوط اندام و بدن را كشف كردند. با آنكه تعبیر و تفسیر این دو طراح متفاوت بود اما آنان را باید بوجود آورند. و مخترع اصلی لباس ساده و راحت امروز دانست.


 


توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود
[ چهارشنبه 23 اسفند 1396 ] [ 12:39 ] [ مارال ]
[ ]

دانلود پاورپوینت فرآیند تولید و بسته بندی کشمش

پاورپوینت فرآیند تولید و بسته بندی کشمش

پاورپوینت فرآیند تولید و بسته بندی کشمش در 24اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx


مشخصات فایل
تعداد صفحات24
حجم0 کیلوبایت
فرمت فایل اصلیpptx
دسته بندیمهندسی کشاورزی

توضیحات کامل

پاورپوینت  فرآیند تولید و بسته بندی کشمش در 24اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx

 

 

 


فرآیند تولید و بسته بندی کشمش


مقدمه: 


خشک کردن مواد غذایی در دنیا یک امر عادی و حتی ضروری جلوه می کند و بسیاری از مواد غذایی ، میوه ها، انواع سبزیجات و حتی ضایعات صنایع غذایی را مانند تفاله های میوه بعد از کنسانتره و ... را خشک می کنند.

انگور خشک شده که همه به نام کشمش می شناسند، قرن ها پیش به وجود آمده است. کشمش در ایران و مصر در 2000 سال قبل از میلاد ، تولید شده بود.

ایران بعد از آمریكا و تركیه سومین تولیدكننده كشمش و دومین و پرسابقه‌ترین صادركننده این محصول در دنیا است، این در حالی است كه در سال گذشته صادرات كشمش نزدیك به 220میلیون دلار ارز وارد كشور كرده است.
کشمش خشکباری  خشک مغذی است و مانند دیگر خشکبارها در تمام سال یافت می شود و یك محصول پر مصرف می باشد.

کشمش علاوه بر مصرف خوراکی به عنوان مصرف غذایی در داخل کشور به صورت کشمش پلویی و در داخل شیرینی و نیز مصرف آن به صورت آجیل و در صنایع الكلی  نیز کاربرد دارد و به دلیل مصرف آن درخارج از کشور بویژه در کشورهای اروپایی و کشور های حاشیه  خلیج فارس و چین یکی از ارقلام مهم صادراتی محسوب می شود.


فواید کشمش :


کشمش دارای مواد معدنی و مغذی بسیار زیادی همچون آهن، پتاسیم، کلسیم و ...می باشد و نیز دارای ویتامینها ی B2,B1,C  است.

کشمش یک خشکبار پر انررژی، کم چرب و کم سدیم می باشد.

کشمش  منبع خوب آنتی اکسیدان و فیبر می باشد. n nکشمش  محتوی مقدار زیادی آهن می باشد حدود 600 گرم کشمش 90 درصد آهن مورد نیاز روزانه بدن را تامین می کند 100 گرم کشمش در حدود 88/1میلی گرم آهن دارد، در حالیکه 100 گرم گوشت گاو بین 2 تا 4میلی گرم آهن دارد. n nکشمش موجب کاهش استرس می گردد.

 


توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود
[ چهارشنبه 23 اسفند 1396 ] [ 12:39 ] [ مارال ]
[ ]

دانلود پاورپوینت بررسی کفیر - نوشابه ای تخمیری (پروبیوتیک)

پاورپوینت بررسی کفیر - نوشابه ای تخمیری (پروبیوتیک)

پاورپوینت بررسی کفیر نوشابه ای تخمیری (پروبیوتیک) در 47اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx


مشخصات فایل
تعداد صفحات47
حجم0 کیلوبایت
فرمت فایل اصلیpptx
دسته بندیمهندسی کشاورزی

توضیحات کامل

پاورپوینت بررسی کفیر - نوشابه ای تخمیری (پروبیوتیک) در 47اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx

 

 

 


کفیر
 نوشابه ای تخمیری (پروبیوتیک)


مقدمه


نوشیدنی های تخمیری در اغلب کشورهای جهان کم کم جای نوشابه های گازدار را می گیرند. گرچه مصرف این نوشیدنی ها هزاران سال قدمت دارد و در بعضی کشورها تولید خانگی آن سینه به سینه در میان قوم ها و مناطق مختلف چرخیده است و افراد آن را مایه ی سلامت و طول عمر می دانسته اند، ولی امروزه به عنوان نوشابه هایی جدید، مفید و جانشینی قابل قبول برای نوشابه های گازدار، مورد توجه صنایع غذایی و نوشابه سازی قرار گرفته است.


نوشابه های پروبیوتیک(تخمیری) عمدتاً با استفاده از مخمرها تولید می شوند. بد نیست بدانید، مهم ترین ویتامین های مورد نیاز انسان به وسیله ی مخمرها تولید می شوند. مخمرها منابع بسیار خوب ویتامین Dپروتئین و انرژی هستند.

مخمرها همچنین به عنوان منبع غذایی در انسان و حیوان مورد استفاده قرار می گیرند و به علت اینکه حاوی مقادیر زیادی ویتامین های گروه B هستند، توسط بسیاری از مردم که از کمبود این ویتامین ها رنج می برند، به عنوان مکمل غذایی استفاده می شوند.

قبل از اینکه کفیر را مورد بررسی قرار دهیم در ابتدا مروری داریم بر پروبیوتیک ها


پروبیوتیك (Probiotic) چیست؟


پروبیوتیك مكمل غذایی میكروبی زنده‌ای است كه اثرات مفید آن روی حیوان یا انسان میزبان سبب بهبود یا بالانس میكروبی روده‌ای می‌شود یا بعبارت دیگر میكروارگانیسمهای زنده‌ای هستند كه تجویز آنها به مقادیر كافی اثرات مفید روی میزبان دارد.

باكتریهای پروبیوتیك سبب بالانس فلورهای میكروبی روده‌ای شده، رشد باكتریهای مضر را مهار كرده، هضم غذا را بهتر كرده، سبب تقویت اثرات ایمیونیتی شده (مانند booster عمل می‌كند) و موجب افزایش مقاومت فرد به عفونتها می‌شود.


همین افراد دارای كلونیهای باكتریهای مفید روده‌ای بهتر می‌توانند با باكتریهای مولد بیماری مبارزه كنندآمینوفیلوسها و بیفیدو باكتریاها سبب سنتز ویتامینهای B شامل نیاسین، فولیك اسید، بیوتین و B6 می‌شوند . مثلاٌ لاكتوباسیلوسها و بیفیدوباكتریاها با تولید مواد ارگانیك مثل لاكتیك اسید و هیدروژن پراسید سبب بالانس فلورهای روده‌ای می‌شوند، چرا كه سبب افزایش اسیدیته و مهار تكثیر باكتریهای مضرمی‌شوند.علاوه بر این باكتریهای پروبیوتیك با تولید موادی بنام باكتریوسین مثل آنتی‌بیوتیك طبیعی سب كشتن میكروارگانیزمهای مضر می‌شوند.

استفاده مرتب از باكتریهای پروبیوتیك سبب جلوگیری از عفونتهای قارچی واژینال شده و مصرف خوراكی و یا موضعی اسیدوفیلوس با مهار رشد كاندیداها باعث جلوگیری از عفونتهای قارچی می‌شود. همینطور با مصرف پروفیلاكتیك باكتریهای پروبیوتیك می‌توان سبب كاهش اسهال مسافران شد.


بعضی از انواع لاكتوباسیلوسها نقش محافظتی از روده دارند كه بدین صورت است كه:


سبب تولید بعضی مواد تغذیه‌ای می‌شوند، مثل اسیدهای چرب بازنجیره كوتاه، آمینواسیدها و سیستئین و گلوتامین.همینطور به حذف بعضی از توكسینها از روده كمك كرده و روی سطح كلسترول نیز اثر مفید دارند.

نقش مهم دیگر پروبیوتیكها در كلونیزاسیون مجدد فلورهای طبیعی روده‌ای پس از مصرف آنتی‌بیوتیكها می‌باشد. nهمینطور آنزیمهای مترشحه از باكتریهای پروبیوتیك هضم غذا را تسهیل می‌كنند. مثلاً اسیدوفیلوس یك منبع ترشح لاكتاز است كه برای هضم قند موجود در شیر مفید است.




توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود
[ چهارشنبه 23 اسفند 1396 ] [ 12:38 ] [ مارال ]
[ ]

دانلود پاورپوینت بررسی لیزر گازی (با تکیه بر لیزر هلیوم – نئون)

پاورپوینت بررسی لیزر گازی (با تکیه بر لیزر هلیوم – نئون)

پاورپوینت بررسی لیزر گازی (با تکیه بر لیزر هلیوم – نئون) در 60اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx


مشخصات فایل
تعداد صفحات60
حجم1 کیلوبایت
فرمت فایل اصلیpptx
دسته بندیمهندسی اپتیک و لیزر

توضیحات کامل

پاورپوینت بررسی لیزر گازی (با تکیه بر لیزر هلیوم – نئون) در 60اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx


 

 


•همزمان با توسعه لیزرهای بلوری کاربردهای وسیعی از لیزرهایی که در آنها از بخارفلزات به عنوان ماده ی فعال استفاده می شد بدست آمد چنین لیزرهایی را لیزرهای گازی می نامند. بهترین مزیت آنها نسبت به سایر لیزرها اینست که به صورت ممتد کار می کنند، البته برخی از آنها نیز به صورت منقطع کار می کنند. لیزرهای گازی به طور استثنایی دارای تکرنگی فوق العاده شدید بوده و اغلب دارای طیف خالص و فرکانس های فوق العاده پایدار می باشند. تمام این علایم برجسته باعث گردیده اند لیزرهای گازی به منتها درجه در رشته های مختلف علوم و مهندسی مفید واقع گردند.


•اولین لیزر گازی به وسیله دکتر علی جوان، بنت، هریوت در سال 1360 در موسسه بل با استفاده از برخورد اتم ها در اثر تحریک خارجی (میدان مغناطیسی یک مولد با فرکانس زیاد) ساخته شد، معروفترین نوع این لیزرها، لیزر هلیوم - نئون است که در آن مخلوطی از گازهای هلیم و نئون با فشارهای 1 میلیمتر جیوه (هلیوم) و1/0 میلیمتر جیوه (نئون) داخل یک لوله نازک از جنس بور قرار داشته ، دو انتهای این لوله به دو صفحه قابل انحنا که دارای سطوح منعکس کننده فلزی می باشد متصل است. دقت بسیار زیادی در تهیه این سطوح منعکس کننده به کار برده می شود تا زمینه آنها کاملاً مسطح و براق باشد.


•برای بهتر کردن انعکاس گاهی از صفحات چند لایه فیلم های دی الکتریک که دارای 13 لایه متفاوت از سولفور روی و فلوئور منیزیم است استفاده می کنند. •لیزرهای گازی برای طول موج های بین 11000 تا 12000 آنگستروم دارای ضریب انعکاسی برابر 9/98 درصد و ضریب عبور 3/0 درصد و میزان پراکندگی و جذب نورهای تلف شده آن به حدود 8/0 درصد می رسد. نکته قابل توجه اینکه به دلیل کم شدن مقاومت لوله وقتی تخلیه الکتریکی شروع می‌شود مقاومت باید بطور سری با منبع تغذیه قرار بگیرد تا جریان را محدود سازد. •


نحوه عمل این گونه لیزر ها بدین طریق است که مخلوطی از گازهای هلیوم - نئون را با فشار های مختلف ذکر شده در داخل لوله تخلیه قرار داده بعد به وسیله عبور جریان الکتریکی بین دو الکترود داخلی آن با فرکانس زیاد اتم ها را یونیزه می کنند الکترون ها و یونهای حاصله در اثر میدان الکتریکی دارای سرعت می شوند و در اثر برخورد با اتم های دیگر قسمتی از انرژی خود را به آنها انتقال می دهند و آنها را به ترازهای انرژی بالا پمپ می کنند. البته باید توجه داشت که گازهای انتخاب شده می بایستی از نظر سطوح انرژی به یکدیگر نزدیک باشند.


ساختار لیزر هلیم نئون

سطح انرژیمربوط به هلیم به سطح انرژی  مربوط به نئون که چهار لایه دارد نزدیک می باشد. §اتم های هلیم در اثر تخلیه الکتریکی که در لوله صورت می گیرد تحریک شده به لایه بالاتر   می روند و در اثر برخوردی که در داخل لوله با اتم های نئون پیدا می کنند انرژی خود را به اتم های نئون می دهند. وقتی تعداد اتم های نئون تحریک شده به اندازه کافی برسد یک تابش اجباری در اثر انتقال از لایه      به لایه در آنها به وجود می آید و اتم های نئون به حالت طبیعی خود بر  می گردند.


در مرحله نشر لیزر، سه طول موج متمایز می تواند ایجاد شود، یک طول موج مرئی با توان درحد میلی وات، در ناحیه قرمز در nm 8/623و دو طول موج زیر قرمز با توان نسبتا کمتر در µ 15/1 و   µ 39/3 ظاهر می شود. واضح است که برای عمل لیزر در هر یک از این طول موجها، تجهیزات اپتیکی زیر قرمز مورد نیاز است. پس از نشر، با درگیر شدن نئون در یک واپاشی غیر تابشی دو مرحله ای به سمت حالت پایه، چرخه ایجاد لیزر کامل می شود.


این مرحله شامل گذار به تراز شبه پایدارp  2 و s 3 ، به دنبال غیر فعالسازی برخوردی در سطح درونی لوله است. اخیراً از گذارهای بسیار ضعیف برای تولید لیزر هلیم ـ نئون  mw 1 که طول موجهای مختلفی از جمله nm5/553 درناحیه سبز نشر     می کند استفاده شده است. ویژگی اصلی این لیزر آن است که از هر لیزر سبز دیگری ارزانتر است. §مدلهایی که در آنها شرایط لازم به طور کامل از نظر فشار و تخلیه الکتریکی رعایت شده باشد می توانند قدرت خروجی برابر با 100 مگا وات داشته باشند، طول لیزر هلیوم - نئونی که یک چنین قدرتی دارد به حدود 2 متر و قطر لوله آن بین 7 تا 10 میلیمتر می باشند.


توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود
[ چهارشنبه 23 اسفند 1396 ] [ 12:38 ] [ مارال ]
[ ]

دانلود پاورپوینت تحلیل الكتریكی فیزیولوژی سلول

پاورپوینت تحلیل الكتریكی فیزیولوژی سلول

پاورپوینت تحلیل الكتریكی فیزیولوژی سلول در 66اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx


مشخصات فایل
تعداد صفحات66
حجم6 کیلوبایت
فرمت فایل اصلیpptx
دسته بندیپزشکی

توضیحات کامل

پاورپوینت تحلیل الكتریكی فیزیولوژی سلول در 66اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx

 

 


فهرست مطالب


تفاوت فضای بیوالكتریك و الكتریك

سلول عصبی

كانالهای یونی

پمپهای یونی

تولید پتانسیل استراحت

تولید پتانسیل عمل

انتشار پتانسیل عمل

ثبت پتانسلهای عمل



توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود
[ چهارشنبه 23 اسفند 1396 ] [ 12:38 ] [ مارال ]
[ ]

دانلود پاورپوینت بررسی تغذیه در سنین بلوغ و نوجوانی

پاورپوینت بررسی تغذیه در سنین بلوغ و نوجوانی

پاورپوینت بررسی تغذیه در سنین بلوغ و نوجوانی در 36 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx


مشخصات فایل
تعداد صفحات36
حجم0 کیلوبایت
فرمت فایل اصلیpptx
دسته بندیپزشکی

توضیحات کامل

پاورپوینت بررسی تغذیه در سنین بلوغ و نوجوانی در 36 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx

 

 



 

فهرست مطالب


1) رشد و توسعه کشورها

2) سوء تغذ یه

3) مشکلات الگوی مصرف غذایی كودكان و نوجوانان

4) دلایل عمده آسیب پذیری تغذیه در نو جوانی

5) نیازهای تغذیه ای در نوجوانی

6) رشد قدی

7) رشد وزنی

8) انرژی

9)پروتئین

D,A10)ویتامین

 11) اهمییت صرف صبحانه

12) نقش میان وعده ها

13) مراحل تصحیح تغذیه دانش آموزان

14) گروه های غذایی

15) رفتارهای تغذیه نامطلوب

16) نکاتی در مورد تغذیه دانش آموزان

17) منابع

 


توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود
[ چهارشنبه 23 اسفند 1396 ] [ 12:38 ] [ مارال ]
[ ]
صفحه قبل 1 ... 580 581 582 583 584 585 586 587 588 589 590 591 592 593 594 595 596 597 598 599 600 601 602 603 604 605 606 607 608 609 610 611 612 613 614 615 616 617 618 619 620 621 622 623 624 625 626 627 628 629 630 631 632 633 634 635 636 637 638 639 640 641 642 643 644 645 646 647 648 649 650 651 652 653 654 655 656 657 658 659 660 661 662 663 664 665 666 667 668 669 670 671 672 673 674 675 676 677 678 679 680 681 682 683 684 685 686 687 688 689 690 691 692 693 694 695 696 697 698 699 700 701 702 703 704 705 706 707 708 709 710 711 712 713 714 715 716 717 718 719 720 721 722 723 724 725 726 727 728 729 730 731 732 733 734 735 736 737 738 739 740 741 742 743 744 745 746 747 748 749 750 751 صفحه بعد