دانلود پاورپوینت بررسی پی گسترده و شمع، مهندسی پی

پاورپوینت بررسی پی گسترده و شمع، مهندسی پی

پاورپوینت مهندسی پی پی گسترده و شمع در 52 اسلاید قابل ویرایش با فرمت pptx


مشخصات فایل
تعداد صفحات52
حجم2 کیلوبایت
فرمت فایل اصلیpptx
دسته بندیمعماری و شهرسازی

توضیحات کامل

پاورپوینت مهندسی پی - پی گسترده و شمع در 52 اسلاید قابل ویرایش با فرمت pptx

 

 

 


معرفی پروژه:


—پروژه طرح افتاب گرگان در مركز این شهر در حال اجرا می باشد —شهر گرگان با جمعیت 360000 هزار نفری خود دارای مساحتی 3500 هكتاری می باشد . این شهر دارای 350 هكتار بافت ناكارامد و فرسوده است كه مستلزم بهسازی و نوسازی می باشد. این بافت های فرسوده در مركز شهر قرار دارد وازموقعیت ممتاز شهری بهره می برد كه متاسفانه بی توجهی مسئولین بر شدت فرسودگی ان افزوده است. —این طرح شامل مجتمع های تجاری خدماتی اداری مسكونی پاركینگ فضای سبز و ...می باشد كه زیر بنای 156000 متر مربع با سطح اشغال 40 درصد و تراكم 300 را شامل می شود. —سطح اشغال كم و تراكم ساختمانی بالا و استفاده بهینه از زمین جهت ساخت وساز و قابلیت احداث معابر وسیع و استاندارد از ویژگی های ان است.


منابع مالی پروژه:


—1. فروش سهام

—2.اخذ تسهیلات از بانك مسكن

—3.سازمان عمران و بهسازی شهری

—4.سازمان ملی زمین و مسكن

—5.شهرداری گرگان —كه بیش از 90 میلیارد ریال تامین اعتبار صورت گرفته است.

 

مقدمه


پی:

—انتقال بار از روسازه به زمین توسط عنصری به نام پی یا فو نداسیون انجام می گیرد.از مواردی كه مهندسی عمران با ان مواجه است می توان پی های ساختمان های مسكونی“ تجاری و اداری پل ها ” سیلو ها ” مخازن ” سازه های كنار ساحل و دیوارهای حایل را نام برد.

خصوصیات پی:

—پی نه تنها باید بارهای استاتیكی سازه ای حاصل از ساخت و ساز را به طور مطلوب و بدون عوارض غیر عادی ناشی از گسیختگی“لهیدگی“فشردگی و لغزش و چرخش به زمین منتقل نموده ” بلكه می بایست بارهای دینامیكی حاصل از انفجار ” زلزله“ ترافیك و ارتعاشات حاصل از ماشین الات را نیز با ایمنی كافی تحمل نماید.

خاكها:

—در عرف مهندسی به مجموعه ای از مصالح طبیعی ویا رسوبات معدنی و الی با پیوند های ضعیف كه بر روی سنگ بستر یافت می شوند

مهندسی پی:

—مشتمل بر قواعد زمین شناسی ” مكانیك خاك و سنگ و نیز مهندسی سازه به منظور تحلیل ” طراحی و اجرای پی ها (فونداسیون) است.

 

منشا خاكها


—خاكها به دو صورت در مهندسی عمران كاربرد دارند. اول به عنوان بار بر نهایی كه باید در اندر كنش با پی ” بارها را تحمل نماید .دوم خاك به عنوان یكی از رایج ترین مصالح عمرانی ومنابع قرضه كه در ساخت مصالح عمرانی كاربرد دارد. —خاكها از متلاشی شدن سنگها پدید می ایند و فضای خالی بین ذرات خاك از اب یا هوا (سیالات) پر شده است

 

معرفی خاك پروژه


—زمینی كه پروژه در ان اجرا می شود سابقا باغ بوده كه نوع خاك ان تماما رسی و در ترازمنفی 9 از كف خیابان اصلی دارای ابهای زیرزمینی می باشد

 

مضامین مورد خطاب مهندسی ژئو تكنیك


1. كفایت خاك و سنگ واقع در زیر بنا در تحمل ایمن بار سازه احداثی

2. تعیین وضعیت سطح اب زیر زمینی و عواقب تغییرات اتی ان در پروژه

3. عوارض و عواقب حاصل از ساخت وساز“خاكریزی ویا گودبرداری

4. طراحی و انتخابات فونداسیون های مناسب جهت پروژه مورد نظر

5. ملاحظات پایداری و ملزومات پایداری سازی برای شیب های طبیعی و مصنوعی

6. ضرورت به كارگیری سازه های حایل در پروژه وچگونگی طراحی انها

7. چگونگی پاسخ ورفتار ساختگاه در مقابل زلزله

8. معضلات ژئوزیست محیطی“ احتمال مخاطرات بر سلامتی و ایمنی و راهكارهای مقابله با ان


توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود
[ جمعه 25 اسفند 1396 ] [ 1:33 ] [ مارال ]
[ ]

دانلود پاورپوینت بررسی مهارت های ارتباط موثر

پاورپوینت بررسی مهارت های ارتباط موثر

پاورپوینت مهارت های ارتباط موثر در 35 اسلاید قابل ویرایش با فرمت pptx


مشخصات فایل
تعداد صفحات35
حجم0 کیلوبایت
فرمت فایل اصلیpptx
دسته بندیروانشناسی

توضیحات کامل

پاورپوینت مهارت های ارتباط موثر در 35 اسلاید قابل ویرایش با فرمت pptx

 

 

 


 امام جعفر صادق(ع)


وقتی با هم دست می دهید ، دستان یکدیگر را بفشارید تا محبت میان شما جاری شود.


ارتباط چیست ؟


ارتباط از نظر واژگانی به معنای پوند دادن ، و تماس برقرار کردن است .


تعریف ارتباط


ارتباط جریانی است که طی آن دو یا چند نفر به تبادل اندیشه ها ، نظر ها باور ها ، و خواستهای خود می پردازند و این عمل را از طریق کلام و نمادهای غیر کلامی ،که برای طرفین ارتباط ، معنای مشترکی دارد ، انجام میدهد. •ارتباط یعنی تبادل اندیشه ها ، باورها ، و خواسته ها از طریق کلام و نمادهای غیر کلامی . انسان ها در سایه تمام ارتباط های خویش ، به ارضای نیازهایشان می اندیشند.


انواع ارتباط


•در مجموع ارتباط ها به زبان خیلی ساده دو نوعند : ارتباط مستقیم و ارتباط غیر مستقیم . ارتباط مستقیم آن است که پیامتان را رودر رو بیان می کنید بدون آنکه از فردی به عنوان واسطه یا از ابزار ها و وسایل بهره ببرید مثل زمانی که سر کلاس درس ،چشم در چشم معلم دارید . •ارتباط غیر مستقیم هم که با این اوصاف ، مشخص است . مثل زمانی که پای اینترنت هستید یا مثل همین الان که حرفهای مر از خطوط کتاب در یافت می کنید .

•در نزدیک شدن ما به دیگران و برقراری رابطه با دنیای پیرامونمان دوعامل نقش مهمی دارند.

 1- عوامل درونی

 2- عوامل بیرونی .

عوامل درونی به شخصیت ما مربوط است و عوامل بیرونی به محیط اطراف ما مربوط می شوند.


عوامل دخیل در شکل گیری ارتباط


الف – عوامل درونی

شخصیت

خصوصات فردی

احسان نیاز

باورها

علایق

ب- عوامل بیرونی

محیط

نزدیک بودن

معاشرت

تشابه فیزیکی

مبادله اجتماعی


•الف – عوامل درونی

1- شخصیت : حتما دیده اید که بعضی ها ذاتا خنده رو هستند و با دیگران رابطه برقرار می کنند در عوض گروهی دیگر اساسا درون گرا هستند کمتر با دیگران به سرعت ارتباط برقرار می کنند . ولی همیشه این طور نیست . افراد گروه اول هم گاهی احساس می کنند باید با دیگران ارتباط بیشتر برقرار کنند تا احساس بهتری داشته باشند . مثلا وقتی در شهری زلزله می آید مردم ترجیح می دهند کنار هم باشند تا ترسها کمتر شود .


2- خصوصات فردی :  در واقع تعریف دیگری از شخصیت است. اشخاص درون گرا بیشتر دلشان می خواهد با افراد همانند خود رابطه داشته باشند و افراد برون گرادلشان می خواهد با همه ارتباط برقرار کنند.

3- احسان نیاز: یکی از عواملی که ما را به طرف ارتباط با دیگران سوق می دهد.

4- باورها: ما بر اساس باورهایمان، به ارتباط با دیگران علاقه مند می شویم. مثلاً کسی با باورهای دینی بیشتر تمایل دارد با شخصی که باورهایش مشابه اوست ارتباط برقرار کند.

5- علایق: اشتراک علایق ما را به طرف ارتباط با یکدیگر می کشاند مثلاً کسی که اهل موسیقی پاپ است به کنسرت موسیقی پاپ می رود. هر چند ممکن است به صرف دوست داشتن موسیقی از کنسرت موسیقی سنتی هم لذت ببردکه آن مربوط می شود به علاقه داشتن به موسیقی.


توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود
[ جمعه 25 اسفند 1396 ] [ 1:33 ] [ مارال ]
[ ]

دانلود پاورپوینت بررسی مهارت های ارتباطی بین فردی برای كتابداران

پاورپوینت بررسی مهارت های ارتباطی بین فردی برای كتابداران

پاورپوینت مهارت های ارتباطی بین فردی برای كتابداران در 66 اسلاید قابل ویرایش با فرمت pptx


مشخصات فایل
تعداد صفحات66
حجم2 کیلوبایت
فرمت فایل اصلیpptx
دسته بندیروانشناسی

توضیحات کامل

پاورپوینت مهارت های ارتباطی بین فردی برای كتابداران در 66 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx

 

 

 

بخشی از متن :


مهارت های ارتباطی بین فردی برای كتابداران

-  نقیصه ها دربرخورد با ارباب رجوع درکشور ما

-  در دنیای توسعه یافته برای رفع این نقیصه چه تدبیری اندیشیده اند؟

- ما چه می توانیم بكنیم؟


چرا مهارت های ارتباطی را به كار ببندیم وقتی در بخش خصوصی کار نمی کنیم؟

مراتب نیازهای انسانی بر اساس مدل مزلو

نیاز به شکوفایی

نیاز به عزت‌نفس

نیازاجتماعی (پذیرفته شدن)

نیاز به امنیت

نیازهای بدنی


اهمیت ویژه مهارت های ارتباطی در محیط کتابخانه، به ویژه کتابخانه عمومی

- کتابخانه ها فرهنگ ساز و ترویج دهنده دانش ها هست

- مردم در صورت مواجهه با دشواری و ناگواری، به آسانی از دانش اندوزی و پرورش فکری خود دست می شویند


فایده های به كار بستن مهارت های ارتباطی در شغل های غیر انتفاعی (حتی اگر مدیر به آن پاداش ندهد)

1. منافع مستقیم شخصی:

              مصون ماندن از استرس ناشی از درگیری/

                      احساس خوشنودی و توفیق و عزت نفس

2. منافع غیر مستقیم

                       بالا رفتن حیثیت حرفه و سازمان

                 تقویت قوام اجتماع: پیشگیری از رفتار ها و بینش   های غیر اجتماعی / تقویت احساس رضایت از جامعه در مردم

خوب و بد ارتباط در نهایت به خود ما و كسانى كه برای ما مهم هستند باز می گردد

 

یادمان باشد!


هیچکس نخواهد توانست در به کار بردن مهارت های ارتباطی بی نقص و کامل عمل کند. مهارت توانائی انجام کاری است. دانش ضمنی است.


 عوامل باز دارنده ارتباط در همه ما وجود دارند؛  مهم آن است که:


1)  به سبب نا آگاهی و بی مهارتی به طور مستمر مرتکب قطع ارتباط نشویم، و

2) اگرمرتکب شدیم بتوانیم موقعیت را به خوبی مهار و مساله را حل کنیم.

هدف ما در این نشست آشنا شدن با این مهارت ها است


می گوئیم آشناشدن  زیرا:


 مهارت با عمل و تکرار آن عمل در محیط زندگی واقعی پدید می آید.

بدون حمایت جدی مدیران و تصمیم گیران، به کارانداختن مهارت های ارتباطی توسط پرسنل بسیارمحدود و مشکل می شود!

 

 راهكارهای تقویت به كار گیری مهارت های


1. آموزش مستمر این مهارت ها در حین خدمت

2.  ترتیبات و تنظیمات صحیح در محیط  کار:

3.  ارزشگذاری برای به کار گیری این مهارت ها بازخواست در غیر این صورت

4. فضای مناسب کار و فعالیت


توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود
[ جمعه 25 اسفند 1396 ] [ 1:33 ] [ مارال ]
[ ]

دانلود پاورپوینت بررسی مهارتهای ارتباطی والدین

پاورپوینت بررسی مهارتهای ارتباطی والدین

پاورپوینت مهارتهای ارتباطی والدین در 40 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx


مشخصات فایل
تعداد صفحات40
حجم0 کیلوبایت
فرمت فایل اصلیpptx
دسته بندیروانشناسی

توضیحات کامل

پاورپوینت مهارتهای ارتباطی والدین در 40 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx

 

 

 


هدف نهایی ارتباط:


  هدف نهایی ارتباط این است که ما بتوانیم خود را به عبارتی به صورت عامل موثر در بیاوریم که روی دیگران موثر باشیم

به بعبارتی دیگر طرفین در یک ارتباط بتوانند با یکدیگر مبادله افکار، عقاید داشته و یکدیگر را درک نمایند نتیجه اینکه هدف نهایی برقراری ارتباط رسیدن به هدفهای عالی انسانی است.

 

اهداف ارتباط:

 

.1شناخت و آگاهی از محیط اطراف خود

.2شناخت خود و دیگران

.3انتقال و بهره گیری اطلاعات، دانش و تجارب

.4رفع نیازهای روانی، اجتماعی و جسمانی

.5ادامه حیات فردی و اجتماعی

.6رشد و شکوفایی توانائیها

.7انجام مسئولیتهایی که از طرف جامعه به عهده افراد گذاشته می شود.


عناصر تشکیل دهنده ارتباط:

ارتباط فرآیندی است شامل 5 عنصر :


.1فرستنده پیام

.2گیرنده پیام

.3پیام

.4کانالهای ارتباطی

.5بازخورد


  1-فرستنده پیام (Sender): به معنای فردی که آغاز کننده و منبع ارتباط است.

  2-گیرنده پیام (Reciver): مخاطب یا فردی است که مقصود پیام است در ارتباط اهمیت گیرنده بیش از فرستنده است. زیرا اگر فرستنده پیامی را نفرستد ارتباط شروع نخواهد شد در حالیکه اگر گیرنده ، پیام را دریافت نکند ارتباط شروع اما برقرار نشده است . گیرنده و فرستنده پیام دارای 5 خصوصیت مشترک می باشند:

1-مهارتهای ارتباطی

2-گرایشها 

3-دانش

4-نظام اجتماعی

5-فرهنگ


  3پیام Singnal: پیام شامل نظر و ایده ای است که توسط فرستنده فرستاده می شود و منظور همان محتوای پیام و عناصر تشکیل دهنده آن مانند تن صدا و لحن صدا

  4-کانالهای ارتباطی Canales: وسایلی هستند که پیام ها به وسیله آنها از فرستنده به گیرنده می رسند. کانالهای ارتباطی شامل دیدن، شنیدن، لمس، بوئیدن و چشیدن است.

  5-بازخوردFeed back: پاسخی را که از طرف گیرنده پیام فرستاده می شود و فرستنده آن را دریافت می کند، بازخورد یا فیدبک می نامند. بازخورد همان اثر پیام یا رفتار معینی است که دریافت کننده تحت تاثیر پیام از خود نشان می دهد.


ارتباط کلامی:

 

  ساده ترین وسیله برقراری ارتباط زبان است که در آن از کلمات استفاده می شود. کلمات ابزارهایی هستند برای بیان افکار و عقاید و احساسات در بیشتر موارد عمل متقابل انسانها زبان است.

 

ارتباط غیر کلامی:

 

  تحقیقات نشان می دهد که 65% ارتباط به صورت غیر کلامی انتقال پیدا می کند .  پیامهای غیر کلامی معمولا موثرتر و بهتر از پیامهای کلامی می باشد زیرا پیامهای غیر کلامی گویایی بیشتری از کلمات دارند مانند یک لبخند ساده که نشان دهنده احساس و علاقه است و کودک در 7 سالگی معمولا ارتباط غیر کلامی را می آموزد.

 

انواع پیامهای غیر کلامی:


.1وضعیت بدن

.2حالت چهره

.3حالت نگاه

.4آهنگ و تن صدا

.5ظاهر فرد

.6لمس

.7سکوت


توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود
[ جمعه 25 اسفند 1396 ] [ 1:33 ] [ مارال ]
[ ]

دانلود پاورپوینت بررسی افزودنی های غذایی

پاورپوینت بررسی افزودنی های غذایی

پاورپوینت افزودنی های غذایی در 36 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx


مشخصات فایل
تعداد صفحات36
حجم0 کیلوبایت
فرمت فایل اصلیpptx
دسته بندیمهندسی کشاورزی

توضیحات کامل

پاورپوینت افزودنی های غذایی در 36 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx

 

 

 


افزودنی های غذایی برای اهداف غذایی خاص:

•مقدمه

 


•در سالهای اخیر، همه مردم در جهان ((توسعه یافته)) بطور فزاینده ای نسبت به مسائل سلامتی مربوط به مواد غذایی آگاه شده اند. این امر تا حدودی به خاطر دانش افزوده ایجاد شده توسط تحقیقات كلینیكی و تا اندازه ای بخاطر انتشار این اطلاعات و اعمال نفوذ سازماندهی شده توسط گروههای محیطی و سود ویژه می باشد. بعنوان مثال از ایزو در حال حاضر به طور گسترده ای مشاهده شده است كه عادات غذایی می تواند نقش مهمی در پیشگیری از امراضی همچون فشار خون بالا، هیپرلپیدی و سرطان روده ایفا كنند. در پاسخ، صنعت مواد غذایی گروهی از مواد غذایی را با عنوان مواد غذایی كاربردی یا nutra ceuticals ارائه داده است. در این طبقه بندی برخی از مواد غذایی فقط با استفاده درست از تركیبات غذایی همچون كاهش چربی در فرآورده های كم چرب یا افزایش اشباع نشده های متعدد در نظر گرفته می شوند.

•در حالیكه سایرین ممكن است جهت ایفا نقش مثبت تری مورد ملاحظه قرار گیرند. افزودنی های غذایی بكار رفته در این گروه بعنوان موادی بدون ارزش غذایی تعریف شده اند. اما آنها جهت حفظ سلامتی و یا عمل بعنوان یك عنصر درمانی كاربرد دارند. •مواد غذایی كاربردی شرح داده شده فوق با نیازهای غذایی همه مردم در نظر گرفته می شوند. بالعكس، اقلیت هایی كه به مواد غذایی ساخته شده خاص برای شرایط غذایی پزشكی ویژه آنها می توانند شناسایی شوند. چنین مواد غذایی محصولات غذایی كلینیكی entral نامیده می شوند. اگرچه معمولاً توسط نظارتهای غذایی پوشش داده می شوند. توسط مجموعه كاملی از اطلاعات كلینیكی حمایت خواهند شد. كه اثر بخشی را در محیط كلینیكی اطمینان می دهد. بعنوان مثال شرایط پزشكی فنیل كتونوریا (PKU) كه یك بیماری ارثی است، مبتلایان خود را بخاطر افزایش آمینواسید فنیل آلانین از بدو تولد در متابولیز موثر ناتوان می سازند. •

•رژیم غذایی معمولی برای این مبتلایان در نهایت منجر به عقب ماندگی ذهنی می شود. ازایزو محصولاتی طراحی شده اند كه در آنها كل فنیل آلانین وجود ندارد. آنها تركیباتی از هیدرولیزات های پروتئین یا آمینواسیدهای سنتزی با ویتامین ها، مواد معدنی، كربوهیدرات ها و چربیها هستند و به شدت به افزدونی های غذایی برای نیازهای تكنیكی و غذایی آنها بستگی دارند. •این فصل برای فراهم ساختن بررسی كامل تمام پیشرفت ها و مسائل در این عرصه سریع التغییر در نظر گرفته شده است. اما ترجیحاً برخی از مثالهای خاص را نشان می دهد. آن نقش منجر به مردی را مورد تاكید قرار می دهد كه افزودنی های غذایی در ساختن محصولات غذایی كلینیكی و نیز شرح پیشرفت های احتمالی در آینده در این عرصه نقش دارند. سپس نقش جدیدی را دنبال می كند كه افزودنی های غذایی در عرصه مواد غذایی كاربردی با توجه به عمل درمانی و مسائل نظارتی ایفای نقش می كنند. •

 

II. افزودنی های غذایی و تغذیه كلینیكی

•تغذیه:


•محیط نظارتی برای افزودنی های غذایی متوسط به تغییر و تحول مداوم است. تفاوت های قابل ملاحظه ای نیز در روش و شرح بین قوانین U.S و كشورهای توسعه یافته مثل اتحادیه اروپا وجود دارند. آنها موضوع بحث گسترده در هر جای این كتاب هستند. بطور كلی، افزودنی هایی كه توسط قانون اتحادیه اروپا تعریف شده اند بجای كاربرد غذایی كاربرد تكنولوژی را فراهم ساخته اند. در حالیكه تحت مولفه های قانونی شرح داده شده بعنوان افزودنی ها ممكن است یك عنصر تغذیه داشته باشند. بحث طولانی مدت مربوط به وضعیت ((افزودنی)) كربوهیدرات های پیچیده برخی از تفاوتها را مورد تاكید قرار می دهد كه در این متن با آنها روبرو شده ایم.

 

•رضایت بخشی


•كاربرد اولیه فرآورده غذایی كلینیكی عملكرد حفظ سلامت یا درمانی آن است. همچنین فوق العاده اهمیت دارد كه محصول برای بهینه سازی پذیرش افرادی است كه ممكن است اشتهای كاهش یافته یا میل به مواد غذایی داشته باشند. معیار طرح اصلی اطمینان یافتن از این است كه تمام مكمل های غذایی و مواد مغذی مورد نیاز برای هر شرایط پزشكی خاص به سطح كاربردی آنها همانطوریكه توسط اطلاعات كلینیكی یا فیزیولوژیكی نشان داده شده است افزوده می شود. فقط هنگامی این محدودیت ها برآورده می شوند كه یك تكنولوژیست بتواند با بهبود رضایت بخشی و قابل قبول بودن كلی مداخله كند. از لحاظ غذایی فرآورده های كامل برای اشتباهات زاتی متابولیسم و دامنه اختلالات روده ای معدی ممكن است شرایط پروتئینی آنها را بطور نسبی یا كلی از طریق آمینواسیدهای و یا از طریق هیدرات پروتئین فراهم سازد. آمینواسیدها خواص حسی خود را دارند، در حالیكه هیدرولیزات پروتئین غالباً طعم تلخی دارند. •

•در  یك محصول غذایی بر مبنای آمینواسید، این آمینواسیدها در محصول نامطلوب رقیق نهایی به خوبی به سطح آستانه آنها افزوده می شوند، از ایزو طعم عمدتاً‌تركیبی از خواص حسی آنها است. خواص منحصر به فرد طعم L- اسید گلوتامیك (2) و طعم نامطلوب سولفور L- متیونین (3) و L. سیتئین (2) بر پروفیل طعم ضعیف گوشتی و غالباًآ طعم تلخ كمك می كنند. اظهار شده است كه علت بعدی برای عدم رضایت مندی از محلول های رقیق آمینواسید بخاطر مركاپتون قلیایی ضعیف تر همچون مركاپتون های متیل مرتبط با L- متیونین می باشد (4) گنجامدن ویتامین ها و مواد معدنی نیز مشكلاتی از طریق افزودن یك نت فلزی مقاوم بوجود آورند، چنین فعل و انفعالات طعم ممكن است افزودنی باشد و حتی یكدیگر را افزایش می دهند. •


چندین روش وجود دارند كه در آنها محصولی از این نوع می تواند رضایت بخش باشد. آنها شامل موارد زیر می باشند.

 

•افزودن طعم ها و اسیدهای غذایی

•استخراج شیمیایی، جایگزینی و تصفیه های نامطلوب آمینواسیدها

•میكروكپسولاسیون تركیبات با طعم ناخوشایند

•افزودن بازدانده های تلخ

•افزودن طعم ها و اسیدهای غذایی:


•اكثر محصولات حاوی آمینواسید با استفاده از نت های میوه ای شیرین طعم دار می شوند. یك دلیل برای آن این است كه افزودن شیرین كننده به پوشاندن و كاهش دادن نت تلخ كه در این محصولات غالب است كمك می كند. یكی از بهترین شیرین كننده های طعم در بازار در حال حاضر آسپار تام می باشد. با این وجود افزودن آن ئ به فرآورده های برای فنیل كتونوریك ها بخاطر عنصر فنیل آلانین شیرین كننده ممنوع شده است. در این حالت ساكارین افزوده می شود كه با نت تلخ ثانویه خود یك جایگزین كامل می باشد. همچنین بویژه در ایالات متحده با توجه به تاثیر كارسینوژنیك ساكارین بر اساس اطلاعات اولیه درباره مسمومیت حیوانی نگرانی هایی وجود دارد. شدت طعم معیار اصلی برای انتخاب طعم است. افزودن اسیدهای غذایی نیز ممكن است نقش مهمی ایفا كند. جدا از كاربرد گزارش شده طعم میوه ای افزوده (5)، اسیدهای غذایی نیز نقش محوری در بهبود رضایت مندی ایفا می كنند. چنین علتی ممكن است قابلیت آنها در CHelate كردن یونهای فلزی باشد.


توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود
[ جمعه 25 اسفند 1396 ] [ 1:33 ] [ مارال ]
[ ]

دانلود پاورپوینت بررسی پروبیوتیک ها و پری بیوتیک ها

پاورپوینت بررسی پروبیوتیک ها و پری بیوتیک ها

پاورپوینت پروبیوتیک ها و پری بیوتیک ها در 27 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx


مشخصات فایل
تعداد صفحات27
حجم0 کیلوبایت
فرمت فایل اصلیpptx
دسته بندیمهندسی کشاورزی

توضیحات کامل

پاورپوینت پروبیوتیک ها و پری بیوتیک ها در 27 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx ( چند اسلاید انگلیسی است .)

 

 


مقدمه


    اصطلاح "پروبیوتیک ها" برای نخستین بار از سوی lilley و still well (1965) به معنای مواد محرک رشد دیگر میکروارگانیسم ها مطرح گردید. مفهوم این اصطلاح پیوسته در حال بررسی بوده که در نهایت به یک عامل میکروبی زیست پذیر محدود شده که با استفاده برای انسان یا حیوان اثرات مفیدی بر میزبان از طریق بهبود موازنه میکروفلور طبیعی نشان می دهد. بر مبنای این مفهوم عباراتی دیگر نظیر باکتری های "خودی","مفید" و "سالم" برای پروبیوتیک ها معمول شده است.


زنجیره پروبیوتیک ها:


بطور خاص ارزیابی سلامت یک زنجیره پروبیوتیک پیشنهاد شده یا پذیرفته شده شامل موارد زیر می شود:

1) قابلیت سلولها برای تولید متابولیت ها و آنزیم ها

2) تجمع آنها(یا خاصیت چسبندگی)

3) عوامل تاثیر گذار بر ماندگاری و بقاء زنجیره پروبیوتیک ها

4) واکنش با میزبان علی الخصوص در شرایط بیماری زایی.

 در گروه LAB گروه Lactobacillus بیشتر به صورت پروبیوتیک ها مورد توجه قرار می گیرند. این گروه دارای خواص و ویژگیهای قابل ملاحظه ای بوده که با عنوان ارگانیسم های پروبیوتیکی موثر با

 


توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود
[ جمعه 25 اسفند 1396 ] [ 1:32 ] [ مارال ]
[ ]

دانلود پاورپوینت بررسی میكروبیولوژی مواد غذایی

پاورپوینت بررسی میكروبیولوژی مواد غذایی

پاورپوینت میكروبیولوژی مواد غذایی در 20 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx


مشخصات فایل
تعداد صفحات20
حجم0 کیلوبایت
فرمت فایل اصلیpptx
دسته بندیمهندسی کشاورزی

توضیحات کامل

پاورپوینت میكروبیولوژی مواد غذایی در 20 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx




مطالب چند اسلاید از فایل :


اسلاید 3 :


منابع ورود میكروارگانیسمها در مواد غذایی


1- از طریق فلور طبیعی مواد خام غذایی

2- از طریق تماس با انسان،تجهیزات... در طی فرآوری و جابجا شدن

3- بطور اتفاقی از طریق هوا، آب و خاك


اسلاید 9 :


میکربها در تجهیزات


1- تجهیزات درگیر در برداشت انتقال، فرآوری و نگهداری مواد عذایی می توانند از طریق هوا  ماده خام غذایی، پرسنل و آب آلوده به مبکرب شوند.

2- در تجهیزاتی که به مدت طولانی برای فرآوری غذا استفاده می شوند میکربها می توانند تکثیر شده و منبع دائم آلودگی غذایی شوند.

3- تجهیزاتی که دارای طراحی بهداشتی نیستند دارای نقاط کور، خلل و فرج ... هستند که درست تمیز و ضدعفونی نمی شوند و منبع آلوده شدن غذا به مبکربهای فاسد کننده و بیماری زا می شوند.


اسلاید 13 :


مكانیسم پخش باكتریها در جو


1- باكتریها خود مكانیسمی برای اینكه بتوانند در هوا پخش شوند ندارند.

2- باكتریها از طریق ذرات گرد و غبار، قطرات ریز آب و پوست ریز با منبع انسانی و حیوانی در هوا پخش می شوند

3- بسیاری از اکتینومیسیتهااز طریق تولید اسپور خارجی در هوا پخش می شوند.


توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود
[ جمعه 25 اسفند 1396 ] [ 1:32 ] [ مارال ]
[ ]

دانلود پاورپوینت بررسی کامل مینوزها

پاورپوینت بررسی کامل مینوزها

پاورپوینت مینوزها در 29 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx


مشخصات فایل
تعداد صفحات29
حجم1 کیلوبایت
فرمت فایل اصلیpptx
دسته بندیمهندسی کشاورزی

توضیحات کامل

پاورپوینت مینوزها در 29 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx

 

 

 

مطالبی از این فایل :


مقدمه :


هدف از این تحقیق آشنایی با مینوزها می باشد . در این مجموعه سعی شده تا اطلاعات كلی در مورد مینوزها جمع آوری در 3 قسمت مجزا ارائه شود :

بخش اول : كانون ومیزبان مشخصات ، زیست شناسی ، سیكل زندگی  ، نحوه خسارت و پراكندگی و ... مربوط به مینوز لكه مارپیچ

بخش دوم : كانون زندگی ، میزبان ؛ زیست شناسی ، سیكل زندگی در چند میزبان ، نحوه خسارت مربوط به مینوز لكه كرد .

بخش سوم : روشهای كنترل مینوزها


مینوز لكه  مارپیچ برگ :


Clerkella lyonetia

) lep:lyonetiidae )

 

كانون ومیزبانها :


این حشره در استانهای تهران ، مركزی ، خراسان ،  آذربایجان ، كردستان ، باختران و اصفهان روی سیب ، گلابی ، به ، گلاس ، آلبالو  ، آلو  ، گوجه ، آلو ، زالزالك وازگیل دیده شده است .

 

مشخصات :


حشره بالغ : پهنای بال 9 میلی متر ، عموما سفید درخشان . حاشیه بالهای كوچك پوشیته از موی زبربلند  ، جلوش سفیدنقره ای براق با قهوه ای مایل به قرمزو لكه سیاه كوچك در نوك بال .

لارو: به طول 9-8 میلی متر ؛ به تدریج قسمت خلفی آن باریك می شود. سبز رنگ با دو لكه تیره روی 3 بند اول .

شفیره : در یك پیله سفید ، به شكل كشیده و آویزان در شاخه ها بوسیله نخ های ابریشمی عین تختخواب سفری ، رنگ پیله شبیه ساتن .


زیست شناسی :


حشره بالغ  به شب تمایل دارد و طول عمر آن 7 تا 10 روز می باشد . جنین در تخم بعد از 15 روز شكل میگیرد . دوره لاروی 20 تا 25 روز می باشد .

دوره شفیرگی 15 روز می باشد.

زمستان را به صورت حشره كامل (بید) در پناهگاههای مختلف از جمله زیر پوستك های تنه و شاخه ها ، لابه لای كركهای ریخته ، زیر بقایای گیاهی و داخل دالانهای خالی حشرات چوبخوار و پناهگاهای مختلف موجود در خاك می گذرانند . خروج حشرات كامل در بهار با باز شدن جوانه های برگ همزمان می باشد .

در این زمان گلها هنوز نشكفته اند . به نظر می رسد كه حشرات كامل به محض خروج بدون اینكه تغذیه ای بنمایند ، جفت گیری می كنند . تخمها به صورت انفرادی در سطح زیرین برگ گذاشته می شوند . حشره ماده تخم خود را زیر اپیدرم میگذارد . اولین دالان های لاروی را می توان بلافاصله پس از گلدهی دید . دالان لاروی روی باریك و بلند و مارپیچ است . طول این دالانها گهگاه از 10 سانتی متر نیز تجاور می نماید . خسارت ناشی از لاروهای این نسل ناچیز است كه علت اصلی آن را باید تلفات شدید حشرات كامل در طول زمستان دانست . شفیره خارج از دالان لاروی و داخل پیله سفید رنگی به شكل گهواره كه در چهار گونه خود بوسیله تار به سطح برگ چسبیده است تشكیل می شود . لارو برای شفیرده شدن معمولا برگهایی را انتخاب می كند كه عاری از دالان لاروی باشند .

لاروها معمولا به صورت گروهی در یك مكان شفیره می شوند . شفیره ها در هر دو سطح برگ دیده می شوند ولی در كل تعداد آنها در سطح زیرین برگها بیشتر از سطح روئی است .

 

سیكل زندگی :


این آفت 3 تا 4 نسل در سال دارد .

حشره كامل بعد از  زمستانگذاری در اواسط فروردین تا اوایل خرداد ماه (april and may ) تخمگذاری می كند . پرواز دوم آن در اوایل خرداد تا اوایل مرداد(june-july) اتفاق می افتد و شروع دوره سوم یا ظهور نسل سوم در مرداد ماه می باشد. زمان پروانه چهارم از شهریور تا آبانماه می باشد (septemeber to November)

این ها ماههایی هستند ( سه بار تخمگذاری دارد) كه آفت به خواب زمستانه می رود .

 

خسارت :


مینوزها باعث ایجاد لكه های زرد در برگها و ریختن نابهنگام آنها می شوند.این گیاهان ضعیف می شوند و شاخ و برگ كم پشتی دارند . ادامه هجوم این آفات باعث خشكیدن سرشاخه ها و ضعیفی بیش از حد گیاهان می شود و همچنین باعث مستعد شدن آنها در مقابل بیماریها و از بین رفتن قسمتهای زرد گیاه در زمستان و سرما می شود .

خسارت عمده این گیاه باعث كاهش زیبایی وبازار پسندی گیاهان میزبان است .خسارت شدید می تواند باعث ریختن برگها شود بخصوص اینكه درخت تا بهار سال آینده بدون برگ باقی می ماند در جاهایی كه این آفت بمقدار زیادی وجود دارد باعث كاهش قدرت رشد و نیرو و توان درختان و در نتیجه توان تولید میوه نیز در آینده كاسته می شود


توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود
[ جمعه 25 اسفند 1396 ] [ 1:32 ] [ مارال ]
[ ]

دانلود پاورپوینت بررسی ملاحضات طراحی سازه ، سرمایش و گرمایش در مجتمع های مسکونی

پاورپوینت بررسی ملاحضات طراحی سازه ، سرمایش و گرمایش در مجتمع های مسکونی

پاورپوینت ملاحضات طراحی سازه ، سرمایش و گرمایش در مجتمع های مسکونی در 77 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx


مشخصات فایل
تعداد صفحات77
حجم5 کیلوبایت
فرمت فایل اصلیpptx
دسته بندیمعماری و شهرسازی

توضیحات کامل

پاورپوینت ملاحضات طراحی - سازه ، سرمایش و گرمایش در مجتمع های مسکونی در 77 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx

 

 

 


مقدمه:


صرفه جویی در انرژی مصرفی در ساختمان بر دو پایه استوار است.

اول: استفاده حداکثر از انرژی مصرف شده از طریق انتخاب سیستم های کم مصرف تر و پر بازده تر و طراحی تاسیسات مکانیکی و برقی که اتلاف انرژی و گرما و سرمای تولید درآن ها به حداقل برسد.

دوم: رعایت قواعدی در طراحی و اجرای ساختمان و انتخاب مصالح مصرفی که اولاً نیاز به گرمایش و سرمایش را کاهش دهد و ثانیاً از هدر رفتن گرما و سرمای تولید شده جلوگیری به عمل آورد.

طراحی اقلیمی روشی برای کاهش همه جانبه هزینه انرژی یک ساختمان است. طراحی ساختمان اولین خط دفاع در مقابل عوامل اقلیمی خارج بنا است در تمام آب و هوا ها، ساختمان هایی که بر طبق اصول طراحی اقلیمی ساخته شده اند، ضرورت گرمایش وسرمایش مکانیکی را به حداقل کاهش می دهد و در عوض از انرژی طبیعی موجود در اطراف ساختمان استفاده می کنند، مبالغی که در دراز مدت صرفه جویی می گردد موجب می شود که اجرای تکنیک های طراحی اقلیمی بهترین نوع سرمایه گذاری برای مالکین ساختمان ها باشد. خیلی از آن ها اصلاً هزینه ای ندارند و تنها مستلزم علم و آگاهی راجع به طراحی اقلیمی است. سایر شیوه ها به راحتی در ساختمان های معمولی قابل اجرا هستند.لازم به ذکر است که:.

ابزار طراحی اقلیمی عبارتند از پنجره، نور طبیعی، گلخانه، ایوان سرپوشیده و حیاط مرکزی این مجموعه محیطی را فراهم می آورد که باعث ایجاد توازن بین دنیای ما و اطراف می شود

 

تهویه مطبوع:


تهویه مطبوع  روشی برای فرآوری هوای محیط به منظور دستیابی به شرایط آسایش است .انواع بسیار مختلفی از سیستم های تهویه مطبوع در بازار وجود دارد شرایط محیط زیست انسان تاثیر مستقیمی بر چگونگی حالات روانی ، وضعیت فیزیکی ، نحوه انجام کار و بطور کلی تمام شئون زندگی  او دارد. از آنجائیکه بخش عمده زندگی بشر امروزی در داخل ساختمان می گذرد ، ایجاد شرایط مطلوب زیست محیطی در ساختمان ، خواه محل کار باشد یا منزل و غیره ، واجد اهمیت بسیاری است که مهمترین بخش آن تهویه هوایی مطبوع برای ساکنین ساختمان با توجه به نوع فعالیت آنهاست زیباترین و گرانبهاترین ساختمانها در صورتیکه فاقد سیستم تهویه مطبوع مناسب باشند قابل سکونت نخواهند بود اهم وظایف یک سیستم تهویه مطبوع عبارتند از کنتزل دما ، رطوبت و سرعت وزش هوا ، زدودن گردو غبار تعفن و سایر آلودگی های هوا و در صورت لزوم از بین بردن میکروب ها و باکتریها معلق در هوا ، گرمایش و سرمایش هوا متناسب با فصل ، عمده ترین وظیفه یک سیستم تهویه مطبوع بوده بقیه وظایف در مراتب بعدی اهمیت قرار می گیرند .

 

سیستم ها و کاربردها:


گزینش صحیح نوع سیستم تهویه مطبوع برای یک فضا یا ساختمان بخصوص تصمیم بسیار حساس

 است . عمده ترین مسائل که باید ملاحظه نظر طرح سیستم تهویه مطبوع قرار گیرد . عبارتند از:

1- امکانات مالی شخصی یا سازمان سرمایه گذار

2- فضا یا ساختمان – هدف ، موقعیت مکانی

3- مشخصات خارج ساختمان ، دما ، رطوبت ، باد، تابش، آفتاب ، سایه

4- تغییرات بار حرارتی داخل ساختمان – ساکنین ، چراغ ها

5- قابلیت ساختمان در ذخیره کردن حرارت اکتسابی

6- لزوم و ظرفیت پیش سرمایش حهت کاستن از اندازه دستگاههای تهویه مطبوع و یا سرمایش جزئی ساختمان

7- جنبه های فیزیکی فضا یا ساختمان از نظر تطبیق با سیستم تهویه مطبوع تجهیزات و تنظیم عملکرد سیستم تحت بار حرارتی جزئی

8- انتظارات وایده های شخصی کار فرما در مورد کیفیت هوای محیط

*چه دستگاه و سیستمی می تواند دستگاه و یا سیستم تهویه مطبوع باشد؟

دستگاه و عملی که بتواند دمای هوا و رطوبت نسبی را تامین و کنترل کند

سیستم های سرمایشی و گرمایشی مورد استفاده در ایران:

1-رادیاتور شوفاژدر زمستان و کوکر آبی در تابستان

2- رادیاتور شوفاژدر زمستان و کولر گازی در تابستان

3- استفاده از فن کویل (آپارتمان های مرتفع-اقامتی زیست خاور)

 

فن کویل:


در گذشته که سیستم پکیج وجود نداشته از سیستم حرارت مرکزی (موتور خانه )استفاده می شده است بدین صورت که در موتورخانه برای گرمایش از دیگ و برای سرمایش از چیلر استفاده می شد و داخل هر کدام از واحدها فن کویل نصب می شد لازم به ذکر است که چیلر ها دارای دو نوع هستند

 


توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود
[ چهارشنبه 23 اسفند 1396 ] [ 14:18 ] [ مارال ]
[ ]

دانلود پاورپوینت بررسی بنه ، درخت صمغ سقز

پاورپوینت بررسی بنه ، درخت صمغ سقز

پاورپوینت بررسی بنه ، درخت صمغ سقز در 42 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx


مشخصات فایل
تعداد صفحات42
حجم0 کیلوبایت
فرمت فایل اصلیpptx
دسته بندیمهندسی کشاورزی

توضیحات کامل

پاورپوینت بررسی بنه ، درخت صمغ سقز در 42 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx





« بنه »


در فارسی اسم من بن و بنه می باشد و عده ای هم به آن پسته ی وحشی می گویند . انواع اقسام دارم . به میوه پیوندی من گلخک و به نوع ترش من بنشته می گویند ، و در شیراز ماس بندان آنرا با ماست مخلوط می کنند ، تا خوش بو و گوارا شود . در زبان ترکی به میوه من چاتلانغوش و چتلانغوچ می گویند که سابقا در تهران زیاد مصرف داشت . اعراب به میوه درخت من حب الخضراء لقب داده اند . گل درخت من قرمز است . در رنگرزی از آن استفاده می شود . پسته را به تنه ی من پیوند می زنند تا محصولی درشت و خندان بدست آورند ، و چنانچه مرا به درخت پسته پیوند کنند ، میوه ی من درشت شده و گلخنک نامیده می شود .

vدرخت من دیر خزان می کند و از تنه ی آن به طور طبیعی ، یا بادادن شکاف صمغی خارج می شود که به آن در فارسی سقز و در عربی بطم می گویند . در بلوچستان میوه درخت مرا کوبیده و با آن حلوا درست می کنند و معتقدند که بهترین مقوی اعصاب و شهوت است . در خوزستان و سایر استان های جنوبی ، دانه های میوه ی مرا در ظرفی پر از آب نگاهداری می کنند تا خشک نشود . درخت من در جنگلهای خشک فارس ، کرمان ، بلوچستان ، یزد ، لرستان ، کردستان و ارتفاعات الموت و کوه های پنجگانه می روید و از دوستان کبد و طحال است . v

vشهوت را زیاد می نمایم. زهکش کلیه و ریزکننده سنگها هستم ، اخلاط سینه و ریه را پاک می کنم ، خارج کننده اقسام کرم معده بوده و پیشاب را زیاد می نمایم . خون قاعده و بواسیر را که بسته شده باشد باز می کنم . بادشکن – ضد فلج و لغو بوده ، سرفه و خفقان را تسکین می دهم . مسکن درد کمر – درد پشت و درد قولنج هستم . میوه ی مرا جهت درمان غش و استسقاء تجویز کرده اند . مخلوط با بادام و شکر جهت چاق شدن بدن و باز شدن ادرار و با سرکه جهت سردرد و تنقیه جگر و گزیدن افعی و رتیل نافع می باشم . اگر میوه مرا داخل نان کنند ، از تخمیر آن در شکم جلوگیری می کنم و به هضم آن کمک می نمایم . زیاده روی در خوردن من باعث زخم شدن دهان و کم اشتهایی است . ضماد من درمان ورمها و زخمهای سخت است . مالیدن میوه کوبیده من بر پوست بدن باز کننده رنگ و نیکویی رخسار است و در صورتی که مدتی آن را بر محل ماه گرفتگی بمالند ، به تدریج رنگ آن را زایل می نمایم . v

 

سقز


vصمغ درخت من که سقز نام دارد ، مقوی معده بوده ، و به هضم غذا کمک می کند و با آن سقزهای تجارتی را می سازند . پیشاب آور و محرک اشتها است وبا محلول الکلی آن در جهت صنعت نوعی ورنی فساد ناپذیر ساخته می شود .  ضماد آن که با پیه ذوب می شود جهت رفع کجی و ترکیدن ناخن و درمان شقاق مزمن ( ترک نشیمنگاه ) می باشد . مخصوصا اگر کمی شنجرف به آن اضافه شود . صمغ درخت من مخلوط با روغن زیتون جهت بر طرف کردن ورمها و ترک پوست و خارش آن سودمند می باشد . مقدار خوراک سقز پنج گرم می باشد . اهالی بلوچستان و استانهای جنوبی که از میوه من استفاده می کنند ، در برابر امراض بزرگ مثل سرطان در امان می باشند . و اگر دسترسی به میوه من ندارید ، از ترشی من که به چاتلانغوش معروف است نوش جان فرمایید .

v

صمغ درخت « بنه » به عنوان دارویی برای درمان فشار خون مطرح است


vصمغ درخت بنه بهترین و ارزانترین دارو برای درمان فشار خون و ناراحتیهای معده است .

vتحقیقات نشان داده صمغ این گیاه از خاصیت دارویی خوبی برخوردار بوده و روغن آن گرم و خشک برای تقویت اعصاب ، صاف کردن صدا ، باز کردن انسداد و درمان گرفتگیهای عروق و یرقان موثر است.

vبرای درمان نفخ و گاز معده نیز از روغن این گیاه استفاده می شود .

vهمچنین صمغ خارج شده از ساقه درخت بنه در هنر نقاشی بارنگ و روغن و آدامس سازی استفاده می شود و مصرف همین آدامس دارویی موثر در کاهش برخی بیماریها است .

vاین درخت بیشتر در غرب زاهدان ، نصرت آباد ، ارتفاعات ناهوک، بیرک سراوان و ارتفاعات سرباز و لاشار استان سیستان و بلوچستان دیده می شود .

vدر سیستان و بلوچستان گیاهان دارویی زیادی می روید و تا کنون حدود 40 گونه گیاه داروی در این استان شناسایی و خواص 20 گونه آن بررسی شده است .

vبنه درختی با ارتفاع بیش از 15 متر با تاجی گرد و بزرگ و تنه ای قطور به قطر نیم متر ، ناصاف و تیره رنگ ، اوایل فصل بهار گل می دهد .

vقلمرو رویش این درخت از جزایر قناری و کشورهای ساحل مدیترانه تا آسیای صغیر و سوریه ، قفقاز ، ایران ، افغانستان و پاکستان کشیده شده است .

vجنگلهای ایران نیز کشتگاهی مناسب برای پرورش دانه های معطر و روغنی این درخت است .

 

گیاهشناسی


vاز خانواده Anacardiaceae نام علمی این درخت از نام پسته ی فارسی اقتباس شده است. گونه های مختلف آن در ارتفاعات و كوهستان های خشك و نیم خشك استپی می روید و در بعضی نقاط اجتماعات یك دست تشكیل می دهد و گاهی با بادام های وحشی همراه است.
بنه درختی است با ارتفاع حداكثر 10 متر با تاجی گرد و بزرگ و تنه ای قطور، ناصاف و تیره رنگ ، برگهای آن شاخه ای فرد، تخم مرغی شكل ناكشیده و با حاشیه ای كم و بیش مژه دار و گل آذین آن خوشه ای باز است. میوه آن كوره شكل و معطر ، سطح لغزنده و شفاف به رنگ تیره و به بزرگی یك نخود است پریكارب میوه های بند معطر و دانه های درشت آن روغن فراوان دارد.


كاشت


vپس از آماده سازی زمین به منظور احداث باغ، باید ابتدا جوی و پشته به عرض 100-50 سانتی متر ایجاد گردد. سپس آنرا آبیاری نموده و در فصل زمستان نسبت به كشت مستقیم بذور لازم است كه بذور به مدت 12 ساعت قبل از كاشت خیسانده و با قارچ كش مناسب ضد عفونی شوند. در یك طرف پشته گودال هایی با عمق 3-2 سانتی متر و با فاصله 3-2 متر از یكدیگر ایجاد و پس از قرار دادن بذور در داخل هر گودال روی آن با هاله پوشانده خواهد شد.
در مناطقی كه دارای شرایط خاك و آب شوری هستند، عرض جویهای كاشت 1/5-1 متر و عمق آنها 30-20 سانتی مرت در نظر گرفته و كشت بذور در وسط جوی انجام می شود. لازم است محل كشت بذر از سطح جوی حدود 10-5 سانتی متر بالاتر باشد تا در هنگام آبیاری ، آب حدود 5 سانتی متر روی بذور را بپوشاند . طول جویهای كشت در این روش بین 50-30 متر و فواصل ردیفی، حدود 8-6 متر در نظر گرفته می شود. آبیاری بسته به شرایط آب و هوایی و میزان آب موجود، پس از سبز شدن بذور هر 15-10 روز یكبار انجام می شود.


توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود
[ چهارشنبه 23 اسفند 1396 ] [ 14:17 ] [ مارال ]
[ ]
صفحه قبل 1 ... 539 540 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 551 552 553 554 555 556 557 558 559 560 561 562 563 564 565 566 567 568 569 570 571 572 573 574 575 576 577 578 579 580 581 582 583 584 585 586 587 588 589 590 591 592 593 594 595 596 597 598 599 600 601 602 603 604 605 606 607 608 609 610 611 612 613 614 615 616 617 618 619 620 621 622 623 624 625 626 627 628 629 630 631 632 633 634 635 636 637 638 639 640 641 642 643 644 645 646 647 648 649 650 651 652 653 654 655 656 657 658 659 660 661 662 663 664 665 666 667 668 669 670 671 672 673 674 675 676 677 678 679 680 681 682 683 684 685 686 687 688 689 690 691 692 693 694 695 696 697 698 699 700 701 702 703 704 705 706 707 708 709 710 711 712 713 714 715 716 717 718 719 720 721 722 723 724 725 726 727 728 729 730 731 732 733 734 735 736 737 738 739 740 741 742 743 744 745 746 747 748 749 750 751 صفحه بعد